Lugeja video: kiimas mees sai Elroni rongis hakkama eriti nilbe teoga (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui alles eile kaebasid inimesed Nõmmel ringi jooksva liputaja peale, siis täna saatis lugeja Elu24-le video mehest, kes end päise päeva ajal Elroni rongis rahuldab.

Elu24 toimetusse jõudnud videos on näha, kuidas mees tegeleb kaasreisijate pilkude all segamatult eneserahuldamisega. Kuigi tundmatu mees püüab oma tegevust pluusihõlmaga varjata, on käeliigutustest selge, mis videos toimub.

Video autori sõnul vaatas keskealine mees talle otsa ja masturbeeris, kuni jõudis orgasmini. Ülejäänud kaasreisijad end mehe käitumisest segada ei lasknud. «See on naljakas ja oksendamiseni rõve samal ajal,» kommenteeris noor neiu, kes video üles võttis. Video autor Elroni töötajaid vahejuhtumist ei teavitanud.

Elroni pressiesindaja Mariis Adambergi sõnul ei ole rongifirmale juhtumi kohta seni informatsiooni laekunud. «Kutsume reisijaid üles avaliku korra rikkumisest teada andma koheselt kas rongipersonalile või politseile,» ütles Adamberg.

Vastavalt Korrakaitseseadusele on viidatud tegevus avaliku korra rikkumine, mis on Karistusseadustiku paragrahvi 262 alusel karistatav. «Mõistame igasuguse avaliku korra rikkumise ja kaasreisijate häirimise hukka,» kinnitas Elroni esindaja.

Adamberg jättis vastamata küsimusele, kas sarnaseid juhtumeid on rongides varem ette tulnud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles