Ilus galerii: saa teada, milline on Ilu Sõnum!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mess Ilu Sõnum toimub juba 2015. aastast igal aastal kaks korda - kevadel ja sügisel. Tänavu on kätte jõudnud Sügismessi aeg, mis tõi külastajate ja huvilisteni palju ilu, uusi mõtteid ja inspiratsiooni!

Sügismess on mõeldud eelkõige professionaalsetele ilutoodetele ja teenustele, tutvustades ilu- ja tervise ning heaoluvaldkkonna spetsialistidele töövahendeid ning koolitusi ja meistriklasse, aidates valdkonnas tegutsejatel hoida end kursis ka valdkonnapõhiste uudistega.

Messil oli esindatud ka laiatarbekosmeetika ning tavakasutajale suunatud tooted. Tavapärasest messist erineb Ilu sõnum eelkõige selle tõttu, et põhirõhk on suudatud ideede, inspiratsiooni, kogemuse ja uute teadmiste jagamisele ja kogumisele. 

Oluline roll on ka spetsialistide ja tarbijate kohtumine, mis aitab tõsta tarbijate teadlikkust ning aitab teenusepakkujatel koguda vajalikku infot, kuidas oma teenuseid ja pakkumisi inimeste jaoks paremaks ning kasulikumaks muuta. 

Vaata galeriid, millist ilu messil näha ja kogeda oli võimalik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles