USAs lasti 28-aastane modell autoroolis maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelsey Quayle.
Kelsey Quayle. Foto: Kelsey Quayle/ Facebook

28-aastane modell oli autoroolis, kui teda kaelapiirkonda tulistati - tulistajat pole veel kinni peetud.

Kelsey Quayle (28) oli esmaspäeva hommikul teel tööle hambaravikliinikusse, kui teda tulistati. Viga saanud naisterahvas kaotas oma auto üle kontrolli ning põrkas kokku veel teisegi masinaga. Lõpuks sattus ahelkokkupõrkesse vähemalt kolm autot, vahendab Fox News.

Quayle toimetati kiirabisse, kus arstid leidsid, et kuul on läbinud tema kaelapiirkonna, põhjustades talle tõsiseid ajukahjustusi. Sel kolmapäeval kogunes tema perekond haiglasse, et arutada, kas jätta ta elushoidvate aparaatide külge või mitte. Hetkel pole teada, mis otsuseni perekond jõudis.

«Ma tahan lihtsalt teada, kes seda tegi. See on ajuvaba, ta ei väärinud seda,» rääkis Quayle'i õde FOX5 uudistele.

Politsei pöördus abi saamiseks avalikkuse poole.

«Praeguse teooria kohaselt oli tegu kas maanteeraevuga või lihtsalt risttulega,» arutles õde. «Meil on lihtsalt nii palju vastuseta küsimusi.»

Quayle ja tema pikaaegne partner kolisid mõned kuud tagasi Georgia osariiki, et naine saaks täita oma modellikarjääri unistuse. 

«Kelsey oli imeline inimene. Ta suutis alati inimesed naeratama panna. Ta oli lahke, armastav, armas ja hooliv teiste suhtes,» kirjutab end tema õena tutvustav naine Quayle'i GoFundMe leheküljel, et koguda raha naisterahva matuste korraldamiseks. «Ta oli imeline tütar, õde, sõber ja tüdruksõber.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles