Ettevaatust! Nõmmel liigub ringi liputaja (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev liputaja pole sündmusega seotud
Pildil olev liputaja pole sündmusega seotud Foto: SCANPIX

Nõmmel Vanaka mäel on täna päeval märgatud liputajat, annab tähelepanelik kodanik sotsiaalmeedias teada. Tema sõnul on teavitatud ka politseid. 

Kodanik (nimi toimetusele teada) kirjutab oma sotsiaalmeediapostituses: «Ettevaatust Nõmme spordilapsed ja treenerid, kes tänase ilusa sügisilmaga metsas - Vanaka mäel on liputaja!!!». 

Kirjelduse järgi on liputajal seljas must jope neoonrohelise kapuutsiga, jalas must dress valge kirjaga. Tumedapäine mees on vanuses 20-30 eluaastat ja keskmise kehaehitusega. 

Lääne-Harju jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhtivuurija Jaanika Soo sõnul sai politsei väljakutse täna kell 14.50 Nõmmele Vana-Pärnu maanteele, kus 25-30-aastane mees paljastas ennast ebasündsalt. Väljakutsele reageerinud politseinikud ei leidnud piirkonnast kirjeldustele vastavat meest. Esialgse info põhjal kandis ta tumedaid pükse ja musta värvi jopet, millel on neoonroheline kapuuts.

Politsei kontrollib juhtumi asjaolusid ja palub, et kellel on infot juhtunu kohta, sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles