Video: Öökülm «Räpp on sitaks lahe»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öökülm «Räpp on sitaks lahe»
Öökülm «Räpp on sitaks lahe» Foto: youtube.com

Rakvere juurtega eksperimentaalräppmuusikud bändist Öökülm rõõmustavad fänne esimese muusikavideoga.

Lugu, millele ligi viieminutiline klipp vändati, kannab pealkirja «Räpp on sitaks lahe» ning pärineb nende 2010. aasta kauamängivalt «Head Uudised».

Videos lööb kaasa muljetavaldav hulk tuntud ja vähemtuntud kodumaiseid räpi- ja muumuusikategelasi.

«Video on infotihe ja seetõttu võib-olla kohati raskesti jälgitav, kuid pakub seeläbi ka järelevaatamistel avastamisrõõmu,» lubavad mehed. Klipi autoriteks on Andero Kuhhi, Oliver Neljand ning Öökülma liikmed Lord ja Melkker ise. Lisaks spetsiaalselt filmitud kaadritele on kasutatud palju vana materjali ning kaadreid «elust enesest.»

«Vanarahvas juba öelnud, et punk on lahe! Mõtlesin räpi puhul asja uuele tasemele viia,» kommenteerib loo pealkirja ja pointi Öökülma vokalist MC Lord. «See video on selles suhtes väike tripp sellesse maailmasse. Sõna saavad paljud tuntud ja vähemtuntud (kuid mitte vähemtähtsad) muusikategelased! Kohati peaks ka muige näole tooma – nagu Öökülma muusika ikka!»

Teleesilinastus toimub Eesti Top 7 saates teisipäeval, 22. novembril kell 20.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles