Selgus «Täht on sündinud» tõeline staar: loe, kes on hittfilmi kohev neljajalgne!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper ja Lady Gaga filmis «Täht on sündinud»
Bradley Cooper ja Lady Gaga filmis «Täht on sündinud» Foto: Warner Bros

Eesti kinodeski suure hooga vaadatavuse edetabeli etteotsa lennannud Bradley Cooperi ja Lady Gaga film «Täht on sündinud» kogub maailmas üha enam fänne ning ilmneb, et linateost saab ka nunnumeetriga mõõta.

Kuigi Cooperi ja Gaga tegelaskujude armulugu on imeilus ja romantiline, siis rahva südamed on vallutanud hoopiski filmis muusikutepaari neljajalgne sõber, kes neile lapse eest. Tuleb välja, et koera kehastab filmi režissööri ja ühe peaosalise Bradley Cooperi enda koer Charlie ning loom kannab filmis ka sama nime. Vaid kutsika võtmise stseenis kasutati teist koera. Filmis on koeral kuni viimaste minutiteni täita üpriski tähendusrikas roll ning see on ära teeninud ka loomakaitsjate tunnustuse, kes kiidavad heaks Cooperi otsuse lemmiklooma karakterina kasutada ning seejuures oma lemmikuga rohkem aega koos veeta. Tõesti armas! Vaata kinofännide reaktsioone:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles