Elu nagu filmis: 10 staarpaari, kes armusid esimesest silmapilgust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: KEVIN WINTER / AFP/Scanpix

Vaatamata sellele, et paljud inimesed ei usu armastusse esimesest silmapilgust, tõestavad need staaripaarid just vastupidist. Vaata Hollywoodi staare, kelle vastu armastusjumal on eriti lahke olnud!

  • PRINTS HARRY JA MEGHAN MARKLE
Prints Harry ja Meghan Markle esimesel ametlikul visiidil Sussexi hertsogkonnas.
Prints Harry ja Meghan Markle esimesel ametlikul visiidil Sussexi hertsogkonnas. Foto: Scanpix/ Zuma Press

Niipea, kui prints Harry ja Meghan teatasid ametlikult oma kihlusest, tunnistas Sussexi hertsog, et teadis kohe, et Meghan on tema üks ja ainus. Kui prints Harry käest uuriti, millal ta ikkagi täpselt seda teadis, vastas ta naeratusega: «Alates esimesest hetkest, mil kohtusime.»

  • ELLEN DEGENERES & PORTIA DE ROSSI

Näitleja Portia de Rossi ja telesaatejuht Ellen DeGeneres 2017. aastal.
Näitleja Portia de Rossi ja telesaatejuht Ellen DeGeneres 2017. aastal. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

«Ellen võttis mu hingetuks,» rääkis de Rossi 2004. aastal antud intervjuus. «Seda polnud minuga kunagi varem juhtunud, kus ma kohtasin kedagi ja kogesin kõiki neid tundeid, millest sa kuuled lauludest ja luulest. Mu põlved olid nõrgad,» lisas näitlejatar.

  • MATT & LUCIANA DAMON

Nätleja Matt Damon ja abikaasa Luciana Barroso 2017. aastal.
Nätleja Matt Damon ja abikaasa Luciana Barroso 2017. aastal. Foto: VALERIE MACON / AFP

Paarikese esimene kohtumine oli justkui stseen mõnest armastusfilmist. «Ma nägin teda ruumi teises otsas ja tema kohal oli justkui valguskiir – ta kiirgas rõõmu,» kirjeldas Matt Damon esmakohtumist oma abikaasaga, kes toona töötas baaridaamina. «Ma tundsin, et pean selle inimesega rääkima,» lisas ta.

  • EMILY BLUNT & JOHN KRASINSKI

John Krasinski ja Emily Blunt.
John Krasinski ja Emily Blunt. Foto: John Salangsang / AP / Scanpix

Väljaandele People on näitlejatar Emily Blunt rääkinud, et kohtas oma tulevast abikaasat kohvikus, kui oli just lõpetanud jutu sellest, kui rahul on ta sellega, et on vallaline. «Ja nii see läks,» sõnas näitlejatar. «Kümne kuu pärast olime juba kihlatud, aga me teadsime seda kindlasti juba varem.»

  • GEORGE & AMAL CLOONEY
George Clooney ja abikaasa Amal Clooney.
George Clooney ja abikaasa Amal Clooney. Foto: Erik Gaillard/Reuters

 «Teadsin kohe, kui teda kohtasin, et ta on ülimalt erakordne,» kirjeldab Oscari-võitja Clooney esimest korda, mil kohtas oma abikaasat Amali. Nad abiellusid 2013. aastal.

«Ma kahtlesin, kas mul on kunagi võimalus teda kohtingule viia. Me olime kaua aega lihtsalt sõbrad, aga õnneks ütles ta jah,» on mees meenutanud hiljem.

  •  DAVID & VICTORIA BECKHAM
David Beckham ja Victoria Beckham.
David Beckham ja Victoria Beckham. Foto: Claude Paris / AP/Scanpix

Jalkaäss teadis, et Victoria on tema jaoks ainuõige juba enne seda, kui nad esimest korda kohtusid. Vaadates sõpradega Spice Girlsi muusikavideot, olevat David oma sõbrale kuulutanud: «Näed seda tüdrukud mustas kleidis? Ma abiellun temaga.»

Ka Victoria on kinnitanud, et nende armastus tõepoolest sündis esimesest silmapilgust.

  • GISELE BÜNDCHEN & TOM BRADY
Gisele Bundchen ja Tom Brady.
Gisele Bundchen ja Tom Brady. Foto: Lucas Jackson / Reuters / Scanpix

«Ma teadsin kohe, et Tom on see õige,» rääkis Bündchen 2015. aastal Briti Vogue'ile. Ta lisas: «Ma nägin tema silmist, et ta on ausameelne mees, kes usub minuga samu asju.»

  • JESSICA ALBA & CASH WARREN
Näitleja Jessica Alba ja produtsent Cash Warren. 2017.
Näitleja Jessica Alba ja produtsent Cash Warren. 2017. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Jessica Alba on tunnistanud, et oli mehest kohe sisse võetud. «Ma helistasin kohe peale meie kohtumist oma sõbrannale ja ütlesin: «Ma kohtasin seda meest ja tunnen, et olen teda igavesti tundnud ja kavatsen teda ka kogu oma edasise elu tunda»,» rääkis näitlejatar 2010. aastal väljaandele Cosmpolitan.

  • AARON & LAUREN PAUL

Aaron Paul ja abikaasa Lauren Paul. 2018.
Aaron Paul ja abikaasa Lauren Paul. 2018. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

«Esimesel kohtingul suudlesime me vaaterattal. Ma ütlesin talle samal õhtul, et ühel päeval ma abiellun temaga,» rääkis «Halvale teele» näitleja väljaandele People. Paarike abiellus 2013. aastal.

  • RICKY MARTIN & JWAN YOSEF
Ricky Martin ja Jwan Yosef. 2018.
Ricky Martin ja Jwan Yosef. 2018. Foto: Tammie Arroyo / AFF/PA Images

Kui Martin ja tema abikasa Jwan Yosef esimest korda kohtusid, oli see nende mõlema jaoks armastus esimesest silmapilgust. «Ma abiellun selle mehega,» oli Martini esimene mõte, kui ta lõpuks Yosefiga kohtus. Mehed olid enne kohtumist pool aastat sotsiaalmeedias suhelnud. 

«Tuli välja, et ta mõtles täpselt sama asja!» sõnas Martin väljaandele Attitude. «Loomulikult ütles ta seda mulle alles hiljem – sellist asja tuleb esialgu vaid endale hoida!»

«Mul jäi hing kinni, kui teda kohtasin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles