Kulturist Argo Ader võtab Ott Kiivika viimasele võistlusele kaasa üllatuskülalise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader
Argo Ader Foto: Facebook

Tallinnas Alexela kontserdimajas peetakse 13. oktoobril 50. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, mis jäävad hetke maailma esinumbri Ott Kiivikase viimaseks amatöörvõistluseks. 

Kiivikase viimast etendust läheb vaatama ka Argo Ader koos pisipojaga. 

Argo Ader koos pisipojaga
Argo Ader koos pisipojaga Foto: MediaMarketing

Argo, kas sinu lapsest saab sportlane?

Ma olen 100% kindel selles, sest nii head geenid on edasi antud oma pojale nii minu kui ka abikaasa poolt. Sealt ei saagi midagi muud tulla.

Mis siis saab, kui ta tahab kunstnikuks hakata?

Ega kätt ette ei pane, kui inimene on valinud selle tee, et ta tõesti tahab kunstnikuks hakata. Minu meelest saab olla nii kunstnik kui ka väga hea sportlane. Need kaks asja saavad koos olla.

Sul on plaan laps laupäeval kaasa võtta. Kas see tähendab seda, et sinu arvates lapsed võiksidki käia juba maast madalast kaasas?

Ma arvan kindlasti. Kuna ma lähen koos perega, siis ilmselgelt ma võtan oma väikese imearmsa poisipõnni kaasa ja ma teen seda igal võimalikul minutil – isegi jõusaalis trennis käies on ta meiega kaasas. Ma kindlasti arvan, et see oleks nagu õiglane. Ma tahan, et pere oleks koos võimalikult palju.

Kellele sa pöialt hoiad nädalavahetusel?

Ausalt öeldes ma praegu kedagi otseselt ei treenigi, et oleks oma sportlane seal. Ma ütlen üleüldiselt. Mõnes mõttes on huvitav – see on ikkagi Oti lahkumisetendus Eesti meistrivõistlustel. See on selline väike ajaloosündmus samamoodi. Mulle meeldib alati hoida pöialt nendele, kes on tõesti selleks hästi palju vaeva näinud ja võistlusele tulnud väga super vormiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles