ŠOKK! Hoopis temast on saamas järgmine James Bond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Bondi kandidaati: Idris Elba, Tom Hardy ja Tom Hiddleston
Kolm Bondi kandidaati: Idris Elba, Tom Hardy ja Tom Hiddleston Foto: Elu24 fotomontaaž

Suurbritannias baseerub kihlveokontor on avaldanud, et Idris Elba ja Tom Hardy ees on järgmine James Bondi suurfavoriit hoopis Tom Hiddleston.

Kuigi Daniel Craigil on veel ühe filmiga James Bondi kohustus täita, siis huvitab tervet maailma, kellest saab järgmine agent 007. Ja nüüd on avaldatud, et Loki rollist tuntud Tom Hiddleston on suurfavoriit, kes võib Craigilt selle rolli üle võtta, kirjutas Express.

37-aastase näitleja 8-1 šansid raiuti pooleks ja võimalus, et temast saab järgmine salaagent, on nüüd 4-5. Hiddleston läks sellega mööda nii Idris Elbast kui Tom Hardyst.

Tom Hiddleston.
Tom Hiddleston. Foto: Jordan Strauss / AP

Ladbrokes'i pressiesindaja sõnas: «Praegu paistab, et uueks nimeks paistab olevat Hiddleston, Tom Hiddleston.»

Praegu pole mingit spetsiaalset põhjust, miks Hiddlestoni aktsiad ühtäkki üles on läinud, küll aga suurenes tema populaarsus pärast 2016. aasta BBC sarja «Öövalvur». Võib-olla on aga üheks põhjuseks hoopis asjaolu, et Loki tegelaskuju, kes tõi talle rahvusvahelise tuntuse, suri «Tasujate: Igaviku sõda» avastseenis.

Vaatamata oma surmale saab Lokit näha veel viimast korda järgmisel aastal esilinastuvas «Tasujate» neljandas filmis, kus näidatakse stseene esimesest filmist. Aga peale selle tundub tema esinemiste kandik on suht tühi. Sellele vaatamata peab ta veel mitu aastat ootama enne kui ta saab Bondi rolli jaoks prooviesinemise teha.

Daniel Craigi viimane Bondi-film «Bond 25» esilinastub alles 2020. aasta sõbrapäeval, seega avaldatakse uue Bondi nimi alles millalgi aastal 2022.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Luke MacGregor / Reuters/Scanpix

Samal ajal on teiste Bondi-kandidaatide šansid langenud. Elba ja Hardy on 5-1 peal, Aidan Turner ja James Norton aga 10-1 peal. Nende järel tulevad Henry Cavill ja Orlando Bloom 12-1.

Vaatamata sellele, et Bondi produtsent Barbara Broccoli sõnas, et agent 007 jääb alatiseks meheks, on kõige esimese Bondi naiskandidaadi šanss ikka 12-1 peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles