Instastaarist sai internetirahva naerualune - vaata, mis põhjusel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instastaar Naz Mila.
Instastaar Naz Mila. Foto: Naz Mila / Facebook

Skandaalsest sotsmeedia staarist Naz Milast (26) on saanud internetirahva naerualune, sest ta lasi oma kehale tätoveerida inglise keelse lause, mis grammatiliselt teps mitte korrektne pole.

Mila soovis, et tema keha kaunistaks lause: «Only God can judge my mistakes and truths» (Vaid Jumalal on õigus mõista mu vigade ja tõdede üle kohut - ingl k.), vahendab Metro.

Paistab aga, et ta kasutas konarlikku otsetõlget, mis andis talle hoopis lause: «I can judge a single god with my wrongs and wrongs» (Ma võin hukka mõista üht Jumalat oma vigade ja vigadega - ingl k.).

Parajalt suur tätoveering ulatub Mila ribidest kuni põlveni ning niipea, kui ta pildi oma uusimast tätoveeringust sotsmeediasse lisas, sai temast kiiresti naerualune.Naz Mila jagab tihti oma 850 000 jälgijale enesest provokatiivseid kaadreid, ent paistab tõepoolest, et pilt tätoveeringust ei saanud just sellist tagasisidet, nagu ta esiti lootnud oli. Nüüdseks on konkreetse pildi alt kommentaarid kustutatud ning uusi kommentaare lisada pole võimalik.

Aserbaidžaanist pärit Mila osales populaarses Türgi tõsielusarjas, kus meessoost osalejad otsisid endale pruute. Vastuoluline saade võeti aga kiiresti teleekraanidelt maha, sest Türgis hakkasid levima väited, et saates osalejatele maksti seksi eest raha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayakkabilarimi cok soran oldu dm den adres @cadde_butik_34 @cadde_butik_34 @cadde_butik_34

A post shared by NAZ (@nazmila_) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles