Miks küll nii? Vene superseksika ansambli Serebro liige lahkub bändist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serebro esines möödunud suvel Tallinna lauluväljakul toimunud vene popmuusika vabaõhufestivalil Tanzevalnaja Volna. Cashi pruta Katja Kischuk on vasakpoolne.
Serebro esines möödunud suvel Tallinna lauluväljakul toimunud vene popmuusika vabaõhufestivalil Tanzevalnaja Volna. Cashi pruta Katja Kischuk on vasakpoolne. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Vene tüdrukutebändi Serebro liige Olga Seryabkina teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et on otsustanud bändist lahkuda. 

«Ma ei tea, kuidas seda öelda, aga ma lahkun Serebro koosseisust. See on väga raske otsus, aga ma olen selle langetanud, sest aeg küps,» rääkis Seryabkina Instagrami postitatud video vahendusel. 

Täpset kuupäeva ta välja ei hõiganud ning plaanib esineda eelseisvatel kontsertidel nii Peterburis, Moskvas kui ka teistes linnades.

«Ma olen alati osa sellest, mille oleme koos loonud. Kõikidesse tekstidesse, mis ma olen kirjutanud, olen ma pannud kogu oma armastuse, kõik mu tunded. Töötame juba tüdrukute uue materjali kallal, ent see ilmub juba ilma minuta. Kuigi ausalt öeldes ei suuda ma ette kujutada, kuidas see ilma minuta välja näeb,» lisas lauljatar.

Serebro loodi 2006. aastal ning 2007. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindasid nad Venemaad lauluga «Song #1». Nende tuntumateks lugudeks eestlaste seas on arvatavasti «Mi Mi Mi ja «Mama Lover».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles