Kallima kaotanud naine külastas pulmakleidis mehe hauda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Padgett ja Kendall
Jessica Padgett ja Kendall Foto: Facebook

Naine kandis pulmakleiti, kui ta külastas eelmisel aastal surnud kallima hauda. Mees oli tuletõrjuja, kes töökohustusi täites suri.

See pidi olema naine kõige õnnelikum päev tema elus, aga see muutus hoopis üheks raskeimaks. Kendall James Murphy oli tuletõrjuja, kes töökohustusi täites eelmisel aastal suri. Temas jäi maha kihlatu Jessica Padgett, naine, kellega ta pidi 29. septembril abielluma, vahendas Metro.

Abiellumise asemel külastas naine pulmakleiti kandes tema hauda. Koos teiste mehele lähedaste inimestega poseeris ta ka Loving Life fotograafiagentuurile. Mehe hauakivi kõrval olid saapad ning tema tuletõrjevorm, mäletamaks tema vaprat ametit. 

Fotograaf kirjutas: «Ta (Jessica) muutis murtud oleku ilusaks ja tugeva oleku võitmatuks. Ta kõndis terve universumi raskus oma õlgadel, aga nägi välja nagu need oleksid tiivad.»

Jessicaga olid kaasas inimesed, kes oleksid pidanud olema ka pulmas, nende hulgas tema peapruutneitsi ja Kendalli isamees. Mõlemad pidasid haua juures ka kõne.

Üleriiklik langenud tuletõrjujate liit kirjeldas Kendallit kui isetut jumalakartliku meest, kellele meeldis pere ja sõpradega koos aega veeta. 

Nad lisasid: «Talle meeldis teenida ning tema iseloom pani terve ruumi särama. Tema nutikus pani kõik naerma ja teenis kiiresti sõpru. Talle ei olnud keegi võõras.»

Jessica ja tema perekond osalesid mälestusteenistusel Emmitsburgis Marylandis sel pühapäeval.

Naine rääkis: «Milline uskumatult emotsionaalne ja võimas nädalavahetus see oli. Fond mitte ainult ei austanud Kendalli, vaid võttis meid vastu kui perekonda. Kuigi see ei olnud see, mida me tahtsime, siis on meist saanud nüüd üks suur ja toetav perekond. Te olete alati meie südames.»

Kendall suri eelmise aasta 10. novembril, kui ta reageeris avariile, kus inimene oli autosse kinni jäänud. Kui Kendall aga läks tagasi enda auto juurde, et sealt kaitsevarustus võtta, sai ta purjus peaga sõidukit juhtinud autojuhilt löögi ning suri tekkinud vigastustesse.

Ta oli vaid 27 aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles