Konkurendist produtsent ihkab Getterit üle lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused Foto: TV 3

Getter Jaani särab järgmisel nädalal TV3s alustava uue kodumaise draamasarja «Päikese poole» peategelasena. Ta kehastab noort edukat lauljatari Getterit, keda soovivad enda tiiva alla võita kaks konkurendist muusikaprodutsenti.

 

Sarja peategelase, andeka lauljatari Getteri manageriks on Ivar (Margus Prangel), kes püüab neiuga ka välismaal läbi lüüa. Getterit üritab ära rääkida ka konkureeriva stuudio omanik Andres (Jaak Prints). Kiire elurütm ja tähelepanu nii meedia kui ka teiste inimeste poolt paneb Getteri proovile nii tööalaselt kui isiklikus plaanis. Samas aga pakub uus elu täiesti ootamatuid võimalusi, mis viivad neiu kaugemale kui ta unistadagi oskaks.

«Päikese poole», osaliselt tõsielulistel sündmustel baseeruv sari, paljastab muusikamaailma telgitagused, kus elu on kõike muud kui igav. Staarisära varjuküljed, armastus, intriigid, tormilised suhteseiklused ning vürtsikad seigad ootavad teleloos, kus tuntud näitlejate kõrval mängivad kaasa ka muusikainimesed ja lauljad.

«Päikese poole» alustab TV3s neljapäeval, 1.detsembril, kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles