Vanilla Ninja ekssolisti Maarja Kivi alterego Marya Roxx on tagasi?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kivi
Maarja Kivi Foto: Donna Fedenko

Kunagise ülipopulaarse tüdrukutebändi solist Maarja Kivi põrutas pärast 2004. aastal bändist lahkumist Eestist minema ja üritas käima saada enda soolikarjääri. Sünonüümi all Marya Roxx pole juba mõnda aega uut muusikat ilmunud, kuid on selleks äkki siiski lootust?

Menubänd Vanilla Ninja hiilgeajal 2002-2004 bändi solist Maarja Kivi elab juba üle kümne aasta Ameerikas. Los Angeleses töötades on ta leidnud uue kire juuksuritöö näol.

Vanilla Ninja ja Sven lõhmus: Lenna Kuurma, Maarja Kivi, Sven Lõhmus, Piret Järvis, Katrin Siska.
Vanilla Ninja ja Sven lõhmus: Lenna Kuurma, Maarja Kivi, Sven Lõhmus, Piret Järvis, Katrin Siska. Foto: ANDER ILP / PM/SCANPIX BALTICS

Maarja Kivi (32) lahkus bändist veel enne selle hiilgusaja lõppu, 2004. aastal. Lahkumise asjaolud jäid tol korral üpris segaseks. Intervjuudes rõhus neiu väsimusele ja soovile millegi tõsisemaga tegeleda. Spekuleeriti ka, et hoopis hiljutine kihlumine bändi mänedžeri Renee Meristega oli see, mis liikmete vahele kiilu lõi. Praeguseks on paar õnnelikuks abielus juba üle 14. aasta. Koos Reneega kasvatab Maarja kahte last: Dora Liisat ning Angus Martinit. 

2005. aasta lõpus üritati lavakarjäärile uuesti elu sisse puhuda. Artistinimi Maarja külvas ka omajagu segadust, sest Eesti muusikamaastikul oli see nimi juba armastatud laulja poolt hõivatud. 2006. aastal jätkas Kivi koostööd hoopis Bros Musicuga, kes andis pikka aega välja ka Vanilla Ninja albumeid. Uue esinejanime all «Marya Roxx» saatis lauljannat edu: singlid «Could You» ja «Shine It On» jõudsid Saksamaa edetabelite esiviiekümnesse.

2007. aastal vahetas Maarja taas elukohta ja hakkas karjääri tegema Ameerika ühendriikides, kus 2008. aastal ilmus singel «21?». Pärast seda pole tema muusikaline karjäär enam eriliselt uudisekünnist ületanud ja tundub, et noore naise elus on juba mõnda aega prioriteediks olnud muu kui rokstaariks olemine.

Pärast aprillis levima hakanud jutte Vanilla Ninja kokkutulekust, kinnitas Maarja Elu24'le, et töötab juba mõnda ega Cristophe Salon Beverly Hills-is. «Olen täiskohaga juuksur ning muuga praegu ei tegele.» Ega andnud lisakommentaare muusikakarjääri edasise kulgemise kohta. Ka praeguse käsil oleva projekti osas pole naist veel õnnestunud tabada. 

Tundub, et muusikamõtted mõlguvad naise peas aga siiski veidi tõsisemalt. Värskes postituses jagab Maarja vihjet, et midagi on siiski teoksil:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back at the studio with an old friend!

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles