Vaata pilti! Selline oleks pidanud olema Ödede tegelik koosseis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haruldane kaader! Öed esinesid veebruaris Tehvandi staadionil laskesuusatamise noorte ja juunioride MM-i avatseremoonial algkoosseisus: Tuuli Rand, Teele Viira, Kristel Aaslaid.
Haruldane kaader! Öed esinesid veebruaris Tehvandi staadionil laskesuusatamise noorte ja juunioride MM-i avatseremoonial algkoosseisus: Tuuli Rand, Teele Viira, Kristel Aaslaid. Foto: Maarius Suviste/Lõuna-Eesti Postimees

Teele Viira jagas Instagramis pilti, kus ta poseerib koos ansambli Öed lauljate Kristel Aaslaiu ja Tuuli Rannaga. Kas see on märk sellest, et duoga liitub kolmas saarlanna, nagu alguses plaanis oligi?

Viira avaldatud pilt teemaviitega #originalöed kinnitab veelkord, et tänavu varakevadel ametlikult tegevust alustanud saare naiste duo Öed oli esialgu plaanitud kolmeliikmelisena. Hetkel on eksklusiivselt saare naistest moodustatud ansambli koosseisus Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand. Ka Viira on pärit Saaremaalt.

Suvel emaks saanud Viira jäi bändi tegemistest kõrvale, sest ootas toona last. Nüüd kiidab ta «ödesid»: «Naised, kellel on väge, ausust, tarkust, elukogemust, haprust, vaprust, õrnust, hoolt ja armastust.»

Kas lõbus postitus tähendab, et meil on lootus Ödesid näha ka algkoosseisus ehk siis triona?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles