Hiinlaste lelulugu! Animafilm «Mänguasjapoe saladus» lummab võrratult armsate tegelastega

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mänguasjapoe saladus»
«Mänguasjapoe saladus» Foto: Apollo Kino

Koguperefilm «Mänguasjapoe saladus» (Toys & PetsTea Pets, Hiina 2017) viib animeeritud seiklusele elavate mänguasjade maailma. 

Pärast kosmoselaeva riket teeb robot nimega Taimbot hädamaandumise Maal. Ta satub mänguasjapoodi, mille elanikud elavad päeval oma rõõmsat ning mängulist elu, öösel aga hirmutavad üksteist õudusjuttudega Maa-alusest Valitsejast, kes oma ustavate rottidest käsilaste Smõguni ja Pisguni abil röövib naaberpoodidest mänguasju. Ühel päeval jääb kadunuks poeasukate sõbranna Mei ja mänguasjad eesotsas Taimbotiga pagevad linna, et teda leida. Sellest saavad alguse väikeste mänguasjade haaravad ja naljakaid juhtumisi täis seiklused hämmastunud linnaelanike seltsis.

Animafilmi tegelastele kingivad oma eestikeelsed hääled Jarmo Reha, Elina Purde, Eva Püssa, Mart Toome, Egon Nuter, Fatme Helge Leevald ja Kait Kall. 

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

 Toys & Pets
(2017) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles