Kogupereõudukas «Hirmujudinad 2» lõgistab ringi kurjade plaanidega rääkiv nukk

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Black ja Slappy
Jack Black ja Slappy Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Menukirjanik R.L. Stine’i 400 miljonit eksemplari müünud raamatusarjal põhinev uhiuus seikluskomöödia «Hirmujudinad 2: Kummituslik Halloween» (Goosebumps 2: Haunted Halloween) ajab kananaha ihule!

2015. aasta esimese filmi järjes «Hirmujudinad 2: Kummituslik Halloween» saab näha uusi, hirmuäratavaid, põnevaid ja naljakaid sündmusi, mis langevad osaks peategelastest Quinnide perele, kuhu kuuluvad abiturient Sarah (Madison Iseman), ta põhikooliõpilasest vend Sonny (Jeremy Ray Taylor) ja nende ema Kathy (Wendi McLendon-Covey).

Sonny ja ta koolikaaslane Sam on omavahel parimad sõbrad ja kutsuvad teineteist Rämpsuvendadeks, sest koguvad lusti pärast ja aardeotsingu põnevusest teiste ära visatud kraami. Õnnetuseks viib hüljatud kraamis tuhnimine neid silmitsi deemonliku nuku Slappyga, kelle ainsaks eesmärgiks näib olevat korraldada vaimude ööl ehk halloweeni ajal maapealne põrgu. 

Filmis mängivad veel Jack Black («Hirmujudinad», «Jumanji: tere tulemast džunglisse») ja Ken Jeong («Aasia hullult rikkad», «Pohmaka» triloogia).

Kuigi tegu on kogupere-hirmutajaga, siis alla 6-aastastele film siiski vaatamiseks ei sobi. 

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018. 

 Goosebumps 2: Haunted Halloween
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles