Märulikangelase Van Damme pojale mõisteti 18 kuu pikkune tingimisi karistus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicholas Francois Van Varenberg.
Nicholas Francois Van Varenberg. Foto: Vida Press

Võitluskunstide harrastaja ja filminäitleja Jean-Claude Van Damme (57) noorimale pojale mõisteti 18 kuu pikkune tingimisi karistus, vahendab Fox News. 

Arizonase osariigi, Tempe linna ametivõimud kinnitasid, et Nicholas Francois Van Varenbergile (22) on mõistetud tingimisi karistus selle eest, et ähvardas oma korterikaaslast noaga, et viimane ruumist ei lahkuks.

Van Varenberg jäi esiti turvakaameratele pekstes korterikompleksi liftiseinu. Kui politsei sündmuspaigale jõudis, viisid just verejäljed ametivõimud Van Varenbergi korterini. 

Politseinikud küsitlesid noormeest ja lahkusid sündmuspaigalt, ent naasid peagi, sest naabrid kaebasid noormehe korterist tuleva kära üle.

Esialgu esitati Van Varenbergile süüdistused ka inimröövi ja kanepi ning uimastivarustuse omamise eest, ent kui ta tunnistas end korterikaaslase ründamises süüdi, loobuti teistest süüdistustest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles