Steven Seagal lahkus intervjuult, kui temalt küsiti vägistamiste kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik/Scanpix

Ameeriklasest märulinäitleja Steven Seagal lahkus BBC intervjuult, kui teda intervjueerinud saate «Newsnight» juht Kirsty Wark küsis staarilt vägistamisküsimuse.

Warki sõnas Seagalile, et tema kohta liiguvad ahistamiste ja vägistamiste väited ning et kuidas ta nendega toime tuleb, kirjutab news.com.au.

Enne kui Wark oma küsimuse lõpetada jõudis, eemaldas näitleja mikrofoni ja lahkus saatest.

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS/Scanpix

66-aastase staari ja saatejuhi vaheline pinge kasvas juba siis, kui Wark küsis Seagalilt, et milline kodakondsus on talle tähtsam, kas USA või Venemaa oma.

«See on hea tähelepanek,» lausus märulistaar, kes ei vaadanud kaamerasse ja raputas siis pead.

Pärast Seagali lahkumist võttis saatejuht intervjuu kokku: «Seagal oli siin, kuid ta ei vastanud küsimusele. Varem ta sõnas, et ei ole kedagi ahistanud ega vägistanud».

Steven Seagali on seksuaalses ahistamises ja vägistamises süüdistanud mitmed naisnäitlejad, kaasa arvatud Julianna Margulies ja Portia de Rossi.

Portia de Rossi
Portia de Rossi Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

De Rossi teatel leidis ahistamisjuhtum aset, kui ta läks kandideerima ühte Seagali filmi. Staar lükkas ta diivanile pikali ja tõmbas ta püksiluku lahti.

Hollandlannast eksmodell Faviola Dadis väitis selle aasta alguses, et ta sattus 2002. aastal New Yorgi hotellis Seagali haardesse. Dadise sõnul otsiti Seagali filmi modelle ja ta läks end pakkuma. Staar katsus siis ta rindu ja vagiinat.

Seagali ahistamises süüdistav Regina Simons võttis Seagali saatest lahkumise teemal sõna Twitteris.

«See on suurepärane. Olen üks neist naisest, kes on avalikustanud, kuidas Seagal ahistas. Tänan BBC saadet «Newsnight» ja saatejuhti Kirtsy Warki. See oli väga kõnekas, et Seagal intervjuult põgenes,» kirjutas Simons.  

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Mikhail Japaridze / Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Steven Seagal on seni kindlalt oma seisukoha juures, et ta ei ole kedagi ahistanud ega vägistanud.

Steven Frederic Seagal (sündinud 10. aprillil 1952) on USA märulifilmide näitleja, produtsent ja võitluskunstide meister. Tal on must vöö aikidos, ta on harrastanud veel judot, karated ja kendot, ta on  ka kitarrist ja reservpolitseinik.

Seagal on avaldanud toetust Venemaa presidendile Vladimir Putinile Krimmi okupeerimisel ja annekteerimisel. Jaanuaris 2016. aasta jaanuaris sai ta Serbia kodakondsuse. Sama aasta novembris aga Venemaa kodakondsuse ning Vladimir Putin andis talle Kremlis üle Venemaa passi

Vladimir Putin ja Steven Seagal (paremal)
Vladimir Putin ja Steven Seagal (paremal) Foto: Alexei Druzhinin / AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles