TOTAALNE MUUTUMINE: kas tõsielustaar on iluoppidega liiale läinud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul: Lauren Goodger 2010. aastal (foto: Scanpix).
Paremal: Lauren Goodger 2018. aastal (foto: Vida Press).
Vasakul: Lauren Goodger 2010. aastal (foto: Scanpix). Paremal: Lauren Goodger 2018. aastal (foto: Vida Press). Foto: Elu24 kollaaž/ Scanpix/ Vida Press

Briti tõsielustaar Lauren Goodger (32) on tuntuks saanud tänu osalemisele tõsielussarjas «Ainult Essexis», ent viimasel ajal lööb ta meedias laineid pigem on totaalse muutumise tõttu.

2010. aastal tuntuks saanud naine näeb pärast kaheksat aastat avalikkuse ees dramaatiliselt erinev välja. Avalikkus heidab talle ette, et teda ei tunne enam vaat et äragi.

Lauren Goodger on ka ise kinnitanud, et on käinud ninaoperatsioonil, rinnaoperatsioonil ning teinud rasvaimu. 

Lauren Goodger 2011. aastal.
Lauren Goodger 2011. aastal. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Ta on lasknud suurendada ka oma huuli, ent kui fännid said ta peale pahaseks ja väitsid, et ta on teinud enamat ja et tal on «täiesti uus nägu», rõhutas Lauren mitmeid kordi avalikult, et pole rohkem iluoperatsioonidel käinud. 

Vaata pilte, kuidas tundub sulle?

Vasakul: Lauren Goodger 2010. aastal (foto: Scanpix).Paremal: Lauren Goodger 2018. aastal (foto: Vida Press).
Vasakul: Lauren Goodger 2010. aastal (foto: Scanpix).Paremal: Lauren Goodger 2018. aastal (foto: Vida Press). Foto: Elu24 kollaaž/ Scanpix/ Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles