Korolevi advokaat ei välista, et veebisolvajate vastu võidakse taas kohtusse minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Korolev
Marika Korolev Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Nädala alguses ilmus meedias lugu, kuidas näitleja Marika Korolev (48) läks veebisolvajate vastu kohtusse ning võitis kohtulahingu. «Vikerraadios» käis külas Korolevi esindanud advokaat Robert Sarv, kes leiab, et selliste anonüümsete solvajate vastu tulebki midagi ette võtta ja ei välista ka uut kohtuteed.

«Kui me oleme jõudnud põgusalt kommentaare jälgida, mida seoses selle teemaga on erinevatesse kohtadesse postitatud, siis jääb küll mulje, et teatud inimesed ei ole oma käitumismustrit muutnud ja jätkavad halvustava alatooniga kommentaaride kirjutamist, sealhulgas ka valetamist,» rääkis vandeadvokaat Robert Sarv «Vikerraadios».

Sarv tunnistas ka, et ei välista uut kohtuteed: «Eks me nädalavahetusel, kui sellest asjast saab umbes nädal, vaatame need kommentaarid üle ja vaatame, mis me uuesti peame tegema.»

Advokaadi sõnul on oluline solvajate vastu midagi ette võtta, põhjendades seda kui «midagi, mille vastu tuleb ühiskonnas võidelda».

Kuula täispikka saadet SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles