Kinomaailma «perekool»! Lady Gaga fännid hävitavad netis «Venomit» ebaaausalt kurja kriitikaga?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga ja Tom Hardy
Lady Gaga ja Tom Hardy Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / PA Wire / PA Images / Scanpix

Tuleb tõdeda, et kinoturul valitseb karm konkurents – sel nädalal kinodesse jõudvate kassahittide «Venom» ja «Täht on sündinud» vahel on USAs lahvatanud kibe kiskumine. Kes skoorib avanädalavahetuse suurima kassatulu? Lady Gaga fännid on igal juhul asunud koledate võtetega kaalukausse kangutama, püüdes Marveli-filmile iga hinna eest ära teha. 

MovieWeb vahendab, et «Täht on sündinud» peaosas üles astuva popartisti Lady Gaga nn superfännid (kes on tuntud ka n-ö ametliku hellistusnimega Little Monsters ehk Väikesed Koletised) kirjutavad sotsiaalmeediasse «Venomi» (peaosas Tom Hardy) kohta koomiksifilmi hävitavaid võltsarvustusi, et inimesi seda vaatama minemast peletada. Kuigi võib tunduda, et selline teguviis on absurdne ja ajuvaba, siis paraku võib see täitsa tõele vastata, analüüsib väljaanne. Kas seda uskuda, on juba iseasi, sest filmi esimesed päris-arvustused «Venomit» samuti just üleliia kiitma ei kipu. Ent see ei seleta kahtlaselt intensiivset negatiivsete kommentaaride rahet, mille taga nähakse ka roboteid. 

Samuti arvatakse, et mahategemise taga võivad Lady Gaga fännide kõrval või koguni asemel olla Marveliga konkureeriva koomiksiimpeeriumi DC fännid. Kolmas võimalus on muidugi see, et arvamused on ehtsad ning «Venomi» promojad otsivad «kolli» ja üritavad kuidagi olukorrast välja vingerdada...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles