Eneserahuldamisega vahele jäänud koomik Louis C.K teeb eduka comebacki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis C.K.
Louis C.K. Foto: AFP / Scanpix

Kui koomik Louis C.K augustis esimest korda pärast seksuaalse ebakõla süüdistusi lavale astus, siis jagunes rahva arvamus tema kohta kaheks. Aga kui ta nüüd möödunud pühapäeval taaskord esines, siis sai ta suure ovatsiooni osaliseks.

Pärast naiste nähes onaneerimise süüdistuste omaks võtmist oli Louis C.K üheksa kuud avalikkusest eemal. Augustis New Yorgi komöödiaklubis taaskord ülesastudes tundsid mõned inimesed, et koomik justkui varitses neid ja ei hoiatanud kedagi oma tulekust ette. Inimesed oleksid soovinud võimalust teda mitte kuulata.

Sellele järgnes suur üleriigiline diskussioon, kus arutati, ega Louis C.K liiga vara ei naasnud. Tema väärtuseks hinnatakse umbes 35 miljonit dollarit ja rahapuuduse tõttu ta kindlasti seda ei teinud.

Koomik tegi seda soovist oma professiooni juurde naasta ja rahvast naerutada.

Pühapäeval ta seda tegi. Greenwich Village'is asuvas komöödiaklubis ülesastudes aplodeeris rahvas talle meeletult ja nad tundsid siirast rõõmu, et Louis C.K on tagasi.

Väljaanne Hollywood Reporter sai enda valdusesse isegi helisalvestise, milles on kuulda lühikest sissejuhatust ja selle järel tormilist aplausi.

Pärast pikalt kõlanud aplausi ja austusavaldust on kuulda, kuidas koomik kõiki selle vastuvõtu eest tänas. Selle järel alustas Louis oma esinemist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles