FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Kanal 2 hommikusaade läks täna eetrisse pooletunnise hilinemisega, sest vargad rüüstasid öösel stuudiot ja viisid minema kallist teletehnikat (1)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 hommikusaade läks täna eetrisse pooletunnise hilinemisega, sest vargad rüüstasid öösel stuudiot ja viisid minema kallist teletehnikat.

Ööl vastu teisipäeva rüüstasid vargad Tallinna kesklinnas Kanal 2 telestuudiot. Elu24 andmetel langes varaste saagiks objektiivid kolmelt kaameralt ja kaks telekat - kahju küündib kümnete tuhandete eurodeni.

Vargad murdsid sisse Maakri tänava poolsest uksest. «Pilt oli selline, et tulid stuudiosse sisse ja kaamerad olid justkui poolikud, objektiivid puudu,» rääkis «Hommik!» saatejuht Jüri Butšakov.

«Mitmed, kes on väitnud, et ka nemad suudaksid objektiive lahti keerata, proovisid ega saanud sellega hakkama,» lisas omalt poolt saatejuht Piret Laos. «Eks see juba ütleb midagi. Nad teadsid täpselt, mida ja kuidas võtta. Kaasa võeti ka kaks suurt televiisorit,» lisas Laos. 

Tänane «Hommik!» hilines, sest kohale kutsuti politsei. «Kõik venis kuskil pool tundi, sest politsei uuris sündmuskohta ja võttis sõrmejälgi. Kui kõik oli tehtud, saime edasi minna. Õnneks olid meil asenduseks objektiivid olemas,» rääkis Butšakov. 

Ka telekanalite peaprodutsent Kaspar Kaljas kommenteeris BNSile, et kuna varastatud tehnika on spetsiifiline, nõuab nende eemaldamine eriteadmisi ning võib oletada, et kurjategijad teadsid väga täpselt, mille järele nad tulid.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust. Kui märkasid öösel Maakri tänaval kahtlast liikumist, anna sellest teada politseile või telekanalile. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles