Laste süü? Tom Hardy tahtis rajumat: parimad stseenid jäid «Venomist» välja!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Hardy «Venomi» esilinastusel 1. oktoobril 2018
Tom Hardy «Venomi» esilinastusel 1. oktoobril 2018 Foto: KEVIN WINTER / AFP / Scanpix

Sel reedel kinodesse jõudev Marveli koomiksifilm «Venom» saab ilmselt olema selle sügise üks mahlakamaid kassahitte. Peakangelast (või pahalast?) kehastav Tom Hardy aga leiab, et kinorahvas ei kujuta ette ka, kui hea filmi nad tegelikult tegid – parimad osad olla sahtlisse kopitama jäetud!

Hardy rääkis võtetest juttu meediakanaliga ComicsExplained ning nentis, et tema lemmikstseenid tõepoolest filmist välja jäid. «On umbes 30 või 40 minuti jagu stseene, mida filmi ei pandud. Hullumeelsed nukukaadrid, musta huumori stseenid. You know what I mean? Neil ei õnnestunudki filmi sisse pääseda,» tõdes näitleja.

Kõrvalosatäitja Riz Ahmed selgitas seepeale, et on suur vahe, kas stseen meeldib näitlejale või otsustajatele, mis ekraanile jooksma lubatakse. Ja viskas tögades õhku ka võimaluse, et äkki Tom Hardy maitse stseenide osas pole just tipptasemel. Lõppude lõpuks toodeti «Venom» PG-13 ehk alates 13-aastastele vaatamiseks, seega võib arvata, et nii mõnigi suurte poiste nali nii väikestele kõrvadele ja silmadele veel kuulata ning vaadata ei kõlba. 

Vaata arutelu intervjuuklipist (alates 4:40):


 

Oktoobris kinolinale jõudev koomiksifilm «Venom» toob tähelepanu keskmesse Marveli «Ämblikmehe» maailmast tuntud ühe vägevama ja keerukama tegelaskuju. Tegu saab olema esimese filmiga Venomi tegelaskuju (ja veel ligi 900 Marveli tegelaskuju) õigusi omava Sony plaanitavast Marveli-sarjast. 

Ajakirjanik Eddie Brock (Tom Hardy) on juba aastaid üritanud kukutada kurikuulsat teadlast Carlton Drake’i (Riz Ahmed). Kinnisidee on suutnud juba hävitada Eddie karjääri ja suhte sõbratar Anne’iga (Michelle Williams). Kui Drake’i eksperimendi tulemusena sündinud tulnuksümbioot hüüdnimega Venom (ingl maomürk) Eddie kehasse satub (just erinevate nn peremeesloomade külge haakimine ongi Venomi kui superkangelase omadus, saab viimane endale ootamatult supervõimed ning võimaluse teha, mida vaid hing ihaldab.

Eddie peab kõigest väest pingutama, et õelat, sünget, ennustamatut ja raevust kannustatud Venomit ja tema oma ohtlikke võimeid vaka all hoida, kuidas samas tunneb mees ka vastuolulist joovastust võimust, mida jõud talle annab. Et saavutada oma eesmärgid, hakkavad Eddie ja Venom  teineteist üha enam vajama ning põimuvad omavahel muudkui rohkem. Kus siis lõpuks üldse Eddie lõppeb ja Venom algab?

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles