Video: ufoküttide sõnul leidsid nad Kuult püramiidi, mis nende arvates on tulnukate baas (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummaline püramiidi meenutav objekt Kuul
Kummaline püramiidi meenutav objekt Kuul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ufokütid on veendunud, et nad avastasid Google Moon kaardilt Kuul asuva tulnukate baasi, mis on püramiidikujuline ning et USA kosmoseagentuur NASA on sellest ammu teadlik, kuid varjab seda. 

Tulnukaküttide teatel asub see kummaline objekt Kuul koordinaatidel 20 ° 48'45.54 "N 25 ° 59'50.89" W, edastab express.co.uk. 

Kummaline püramiidi meenutav objekt Kuul
Kummaline püramiidi meenutav objekt Kuul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Leiust pani Youtube’i video argentiinlasest ufokütt Marcelo Irazusta, kelle arvates on selle ehitanud intelligentsed olendid.

«See sadadesse meetritesse ulatuv objekt on Kuu ühel platool. Tegemist on mõistatusega, mis lausa nõuab lahendamist. Suurus ja kuju lubab oletada, et see ei ole geoloogilise tekkega, vaid see on ehitatud,» teatas Irazusta.  

Videot näinud kommenteerisid, et kosmoseuurijad, kaasa arvatud NASA teadlased on kindlasti asjaga kursis ja varjavad, mis see tegelikult on.

Üks kommenteerija tõdes, et kui Kuul on tõesti püramiid, siis tuleb seni Kuu kohta teadaolev ümber hinnata.

Kuu
Kuu Foto: DOUG MURRAY / REUTERS/Scanpix

Ufokütid ja vandenõuteoreetikud on ka varem leidnud Kuult ebatavalisi objekte, mida seostatakse maavälise eluga.

Osa teoreetikutest arvab, et USA lõpetas 1970. aastatel Kuu lennud, kuna Kuul olid tulnukad, kes astronautide elu ohtu seadsid.

Apollo 17 komandör Eugene Cernan 13. detsembril 1972 Kuul
Apollo 17 komandör Eugene Cernan 13. detsembril 1972 Kuul Foto: General / ©Lightroom / NASA / TopFoto/Scanpix

Lisaks Kuule on teoreetikud leidnud Ka Marsilt ernevaid objekte, kaasa arvatud püramiide, mis olevat iidse, tuumasõjas hävinud tsivilisatsiooni jäänused.

NASA teadlaste ja psühholoogide sõnul näevad teoreetikud ja ufokütid seda, mida näha tahavad, tõlgendades nähtut läbi oma kogemuse.

See on tajupsühholoogiline fenomen pareidoolia, milles inimsed tõlgendavad juhuslikke vorme ja kujundeid neile tuttavate mustrite, kujundite ja seoste abil. Luuakse seoseid seal, kus neid tegelikult ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles