Vaata Kanal2st, milliste pööraste ettevõtmistega tegelevad sada erilist eestlast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mona Maria
Mona Maria Foto: Kanal2

Eestis on vähemalt 1,3 miljonit erilist inimest ja nendest sada jõuavad ka teleekraanile täna alustavas saatesarjas «100 erilist eestlast».

Täna kell 21.00 alustab Eesti 100. juubeliaastale pühendatud kogupere saatesari «100 erilist eestlast», mille peakangelased tegelevad kõiksuguste pööraste ettevõtmistega.

Näiteks teeme tutvust loomastuda armastava Mona Mariaga, kelle suur kirg on loomamaskotid. Tema kodust võib leida 10 erinevat loomakostüümi, mille hinnad ulatuvad kuni 4000 euroni. «Näiteks ükskord oli niimoodi, et mingi ülirõõmus inimene tuli mulle vastu ja siis näitas mulle tagumikku,» meenutab Mona Maria erinevaid naljakaid reaktsioone, kui ta on loomakostüümis ringi käinud.

Janek Junja
Janek Junja Foto: Kanal2

Veel saame tuttavaks Israeli enesekaitsesüsteemi ehk Krav Maga guru Janek Junjaga. «Krav Maga on just sellepärast eriline, et seal on vastasega kontakt väga lühike. Vastus rünnakule on hästi agressiivne meie poolt,» kirjeldab Janek lühidalt Iisraeli enesekaitsetehnika omapära.

Üllatav koguperesaade «100 erilist eestlast» alustab Kanal 2s täna kell 21.00, kohe pärast «Kodutunde» uue hooaja avasaadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles