Video: Kas oled märganud? Pixari filmides seikleb läbivalt üks salapärane tegelane

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Lelulugu»
«Lelulugu» Foto: Disney Pixar

Kui tähelepanelik multikavaataja oled sina? Alljärgnev video kinnitab, et animafilmidesse on sageli peidetud pisikesi aardeid ja avastusi, mida tuleb vaid osata märgata.

Osavad animeerijad elavad suuresti n-ö omas mullis ning loovad täiesti uusi maailmu – pole siis ime, et selles animeeritud universumis omad seaduspärad ja seosed tekivad, mis lugusid omavahel ühendama asuvad. Kasvõi fännide äratundmisrõõmu ja animeerijate oma lusti pärast! Näitleks on Disney Pixari filmides täheldatud üht põnevat tegelaskuju, mis pidevalt eri filmides nurga tagant välja hüppab – The Pizza Planeti pitsatakso.

via GIPHY

Vähe sellest, et see maagiline pitsatakso on globaalse haardega (seda on nähtud ringi vuramas Austraaliast Prantsusmaani), see on kõigele lisaks ilmselgelt töös olnud juba sadu, kui mitte tuhandeid aastaid ning pitsatakso äri suudab õitseda ka siis, kui maailma on üle võtnud koletised: seda vahvat kollast masinat on nähtud «Leluloost» «Autodeni» ning «Vaprakesest» «Wall-Eni». 

Vaata videost ja tuleta meelde, kas oled pitsataksot ka ise silmanud: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles