Gwyneth Paltrow abiellus möödunud nädalalõpul

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuk
Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuk Foto: / AP/Scanpix

Ameeriklannast näitlejanna Gwyneth Paltrow abiellus möödunud nädalalõpul New Yorgi osariigis väikelinnas Hamptonis oma kihlatu, produtsendi Brad Falchukiga.

USA meedia teatel oli pulmakülaliste seas üsna palju A-klassi staare ja režissööre. Kõmufotograafide piltidele jäid näiteks produtsent ja režissöör Steven Spielberg, näitlejanna Cameron Diaz ja tema abikaasa, muusik Benji Madden, näitlejad Rob Lowe ja Robert Downey Jr ning koomik Jerry Seinfeld.

46-aastane Paltrow oli 2003 – 2016 abielus muusik Chris Martiniga. Nad abiellusid Californias Santa Barbaras, kohal olid vaid pereliikmed ja paar sõpra.

Chris Martin
Chris Martin Foto: CAITLIN OCHS / REUTERS/Scanpix

Sel korral tahtis Paltrow korralikku pulmapidu, kuid mitte väga palju külalisi. Näitlejanna ja ta mehe pulmas oli seekord 70 inimest, pidu leidis aset vabas õhus telkides ning muusikat tegi neljaliikmeline bänd.

Hollywoodis levis jutt, et muusik Chris Martin läheb eksnaise pulma, kuid nii ei juhtunud. Ilmnes, et tal oli sel ajal New Yorgis kontsert.

Paltrow ja Falchuk on koos alates 2014. aastast ja nad kihlusid selle aasta jaanuaris.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: Joel C Ryan / AP/Scanpix
Brad Falchuk
Brad Falchuk Foto: Richard Shotwell / AP/Scanpix

Mõlemal on varasemast suhtest lapsed. Gwyneth Paltrowl on Chris Martiniga kaks last, Apple ja Moses. Brad Falchukil on oma eksnaise Suzanne Falchukiga kaks last, Isabella ja Brody. Falchukid olid abielus 1994 – 2013.

Gwyneth Paltrow ei ole pikka aega mänginud filmides, kuna tegeleb eelkõige oma firmaga Goop Lifesyle, pakkudes erinevaid alternatiivteraapiaid ja propageerides tervislikku eluviisi. 

Paltrow postitas sotsiaalmeediasse foto, millised tema ja ta mehe abielusõrmused välja näevad ja on näha, et need on üsna tagasihoidlikud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles