Video: Mis saab, kui filmitäht rahvaga koos kinno läheb? «Piparmündi» staar Jennifer Garner näitab ette!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Piparmündi» täht Jennifer Garner
«Piparmündi» täht Jennifer Garner Foto: Cronos/Izumi Hasegawa / Scanpix

«Piparmündi» täht Jennifer Garner võttis ette teekonna kohta, kuhu näitlejad enamasti ei satu: kinokassa järjekorra. 

Nagu paljud teisedki näitlejad, on ka 46-aastasel Garneril sageli raske end kinoekraanilt vaadata – nii naine vähemasti oma Instagrami-videos tunnistab. Kinokülastuse eesmärgiks olevat näha fännide reaktsioone, mis esimest korda sellist kinoskäiku katsetava Garneri pingesse ajas – kes teab, äkki kõnnitakse poole pealt kinosaalist välja? «Ma olen argpüks!» nendib ta, kinopiletitega silmi peites. Pole viga, kõlbab vaadata küll, Jennifer!

«Piparmünt» (Peppermint) on märulipõnevik, mis jutustab loo noorest naisest Riley Northist (Jennifer Garner, seriaal «Alias»), kes ärkab koomast pärast perele osaks saanud ränka rünnakut, mille käigus hukkusid ta abikaasa ja tütar.

Kuna süsteem on võtnud mõrvarid oma kaitse alla, otsustab Riley omal käel kättemaksu külvama. Ammutades motivatsiooni teda valdavast frustratsioonist ja ebaõiglustundest, treenib naine aastaid oma mõistust, keha ja vaimu ning moondab end pidurdamatuks jõuks, jäädes kättesaamatuks nii allmaailmategelaste, politseijõudude kui ka FBI jaoks ning naisest saab omamoodi õiglust tarniv bränd.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles