Instagrami kaunitar kaotas hommikusel tipptunnil elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tara Faresi pildid Instagramis
Tara Faresi pildid Instagramis Foto: STRINGER / AFP/Scanpix

Iraaklannast endine iluduskuninganna ja Instagrami kaunitar Tara Fares kaotas Iraagi pealinnas Bagdadis elu, sattudes hommikusel tipptunnil oletatavalt liiklusraevu ohvriks.

22-aastane naine suri tulistamisvigastuste tagajärjel möödunud neljapäeval, 27. septembril, teatab cnn.com.

Fares krooniti Miss Bagdadiks 2015. aastal ja pärast seda sai temast sotsiaalmeedia staar, kellel on Instagramis üle 2,7 miljoni jälgija.

Tara Faresi pildid Instagramis
Tara Faresi pildid Instagramis Foto: STRINGER / AFP/Scanpix

Iraagi võimud kinnitasid, et noort naist tulistati Bagdadi kesklinnas ja ta ei jäänud elama. Veel ei ole teada, kes oli tulistamise taga ja mis oli selle motiiviks, kuid juhtum leidis aset hommikusel ajal kui tekkis liiklusummik.  

Bagdadi väljaannete teatel ei olnud Fares poliitiliselt aktiivne ja seega ei ole ta tapmisel poliitilist motiivi. Samuti ei olnud tal avalikke vaenlasi.

Teada on, et see iraaklanna ärritas oma poolalasti fotodega Iraagi äärmusmoslemeid, kelle arvates oleks naine pidanud kandma mosleminaistele kohaseid rõivaid, mitte poseerima peaaegu alasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some TARA ? PhotoGhapher @tattooedsuperman #tarafares?

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

Fares teatas mitmel korral kritiseerijatele, et ta elab ja käib riides nii, nagu tema tahab.

Naine oli saanud ähvardussõnumeid, mille tõttu ta kolis Bagdadist Arbili, kuid vahel käis tööasjus Bagdadis. Fares teatas ähvardustest ka sotsiaalmeedias, kuid lisas, et ta ei võta neid tõsiselt, las nad hauguvad, elu läheb edasi.

«Ma kardan neid inimesi, kes ei usu jumalasse. Mulle ei meeldi inimesed, kes tapavad tõendamaks, et Allah on olemas,» kirjutas Fares juulis Instagramis.

Iraagi väljaanded ja telekanalid on arutanud laialt Faresi hukkumise teemal. Sotsiaalmeedias nõutakse endise iluduskuninganna tulistaja kohtu ette toomist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gucci on ma shirt ??

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

«Inimene, kes võttis Taralt elu vaid selle tõttu, et see noor naine tahtis elada sellist elu, nagu talle meeldis, on süüdi mõrvas,» teatas iraaklasest koomik Ahmed Albasheer sotsiaalmeedias.

Kaunitari Intsgrami kontol avaldati talle järelehüüe, milles nimetatakse ta tapmist argpükslikuks teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles