VIDEO President Kersti Kaljulaid: ärge uskuge, kui keegi räägib teile, et ma olevat öösel poolpaljalt mõnes baaris tantsinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid andis intervjuu Ameerika veebiväljaandele Buzzfeed News, kus muuhulgas rääkis ka suhetest Venemaaga, naaberriigi spioonidest ja ka sellest, miks ta usub, et spioone tema elu arvatavasti ei huvita.

«Kersti Kaljulaidi sõnul kogeb ta tänini seksismi ning et naissoost riigipeana tuleb tal omada suurepärast huumorimeelt,» seisab Buzzfeed News leheküljel Facebookis.

President rääkis intervjuus ka sellest, kuidas Venemaa ettearvamatus paneb teda muretsema. «See on ettearvamatu riik ja nad tegutsevad ettearvamatult,» rääkis president. «Seega me peame kogu aeg olema valmis mõeldamatuks,» lisas ta.

Saatejuht uuris Kaljulaidi käest ka seda, kas ta ei karda, et Venemaa spioonid võiksid tema järele nuhkida. «Ma olen nelja lapse ema ja kahekordne vanaema, ma arvan, et mu elu on väga tavaline ja igav,» sõnas president. 

Ta lisas, et talle on alati tema töö ja perekond väga olulised olnud. «Seega ärge uskuge, kui keegi räägib teile, et ma olevat öösel mõnes baaris poolpaljalt tantsinud,» naljatles president.

Vaata täispikka intervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles