«Monty Pythonist» tuntud John Cleese põgeneb korruptsiooni pärast Inglismaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: SCANPIX

«Monty Pythonist» tuntud John Cleese ütles, et tal on Suurbritannias valitsevast korruptsioonist kopp ees ja kavatseb riigist põgeneda.

78-aastane koomik kavatseb novembris kolida Kariibidele. Tal on hetkel telekanal BBC One jaoks pooleli komöödiasarja «Hold the Sunset» filmimine. Kui see kohustus lõppeb, siis saab ta lahkuda. John Cleese on öelnud, et ta tahaks Suurbritanniast lahkuda, kuna tal on riigis vohavas korruptsioonist kopp ees, kirjutas Sky News.

Cleese sõnas reedel saatele «Good Morning Britain»: Ma lähen novembris siit minema, kuna mul on selles riigis vohavast korruptsioonist kopp ees. Riik on praegu väga täbaras olukorras.»

1960. aastatel komöödiatrupi «Monty Pythoni» loonud Cleese jagas kriitikat ka kohalikele lehtedele, mis tema arvates uudiseid tsenseerivad. Lisaks teeb mehele muret ka Briti kliima.

«Mul on siinsete talvede ajal väga raske. Kui sa saad umbes 50-aastaseks, siis sul pole enam jaksu Inglise talvedele vastu hakata. Ma lähen päikese kätte. Lähen ka Ameerikale lähemale, sest seal on enamus mu tööst,» sõnas Cleese.

Kuigi ta tahab Ameerikale lähemal olla, siis päris sinna elama ta minna ei soovi.

Ta ütles president Trumpi kohta: «Ma ei läheks hetkel Ameerikasse. See koht on hetkel pöörane.»

John Cleese
John Cleese Foto: SCANPIX

John Cleese lisas, et ta tüdines oma uues komöödiasarjas mängimisest ära, sest ta pidi sama dialoogi üle 40 korra kordama. Sari räägib kahest pensionil olevast naabrist. Tema kaastäheks on Alison Steadman.

Cleese sõnas: «Nad on lahkeim ja parim tiim, kellega ma vist kunagi koos olen töötanud, aga mul hakkas seal nii igav. Ma kordasin sama dialoogi umbes 40 korda ja ma hakkasin mõtlema, et ma võiksin oma eluga midagi paremat peale hakata.»

Koomik lisas lõpetuseks, et tal on seda sarja veel umbes neli nädalat filmida. Pärast seda saab ta Suurbritanniast lahkumiseks selgemaid plaane tegema hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles