Nüüd ka jälitaja? Markle'ite pere «raisakotkas» on Inglismaal ja nõuab Meghaniga kokkusaamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meghan Markle'i poolõde Samantha on Londonis ja tahab õega kokku saada. Samantha, kes ei ole oma nooremat õde kümme aastat näinud, tahab temaga rääkida isa tervisest.

Samantha andis oma Londonisse jõudmisest teada Twitteri vahendusel, vahendas Metro. Ta kirjutas: «Veedan Londonis suurepäraselt aega. Britid on olnud väga toredad ja abivalmid! Kui ma suudan ringteedel ellujääda, siis see on ime LOL.»

Ei ole teada, kui kauaks Samantha kavatseb Inglismaale jääda, kuid usutakse, et ta on seal, et Meghanile vastu seista ja nõuda temalt isaga halvasti ümberkäimise kohta vastuseid. Kuid kui Samantha loodab oma õde juhuslikult Londonis kohata, siis see tal ei õnnestu, kuna Meghan ja Harry külastavad Sussexit esimest korda pärast oma tiitlite saamist.

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA / Scanpix

Meghan ei ole väidetavalt oma isa Thomast näinud kaks aastat. Usutakse, et nad ei ole omavahel pärast pärast pulmi kordagi suhelnud. Meghanis tekitas pahameelt, et ta isa müüs paparatsodele endast pilte. Pärast seda, kui 74-aastane mees vahele jäi, sai ta väidetavalt südamerabanduse ja ei osalenud oma tütre pulmas. 

Samantha saabumisest Inglismaale andis eelmisel nädalal teada tema pressiesindaja Rob Cooper, kes säutsus: «Samantha Markle tuleb Inglismaale. Pärast mitmeid katseid korraldada üks ühele kokkusaamine Sussexi hertsoginnaga, et arutada nende 74-aastase isa tervist, on Kensingtoni palee keeldunud vastamast. Ma kardan, et Meghan ei ole nendest väikestest katsetest teadlik ja seetõttu on selle uudise avaldamine ainuke võimalus tema tähelepanu püüdmiseks.»

Samantha Markle
Samantha Markle Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA/Scanpix

Cooper lisas: «Samantha on praegu Euroopas, Inglismaast vaid lühikese lennureisi kaugusel. See EI PEA olema avalik, me hoiaksime seda privaatsena. Samantha tuleb sel nädalal Inglismaale, meeldigu see teile või mitte.»

Vaatamata sellele, et Samantha rääkis Meghaniga viimati kolm aastat tagasi, enne seda, kui tumedanahaline näitleja prints Harryga paariks sai, on vanem poolõde mitmel korral meedias sõna võtnud ja palunud Meghanil isa külastada, sest «elu on lühike».

Ta ütles: «Ma arvan, et isa tahab teda vaid emmata, ja probleemidele lahendused leida, ning lihtsalt temaga koos aega veeta. Ma arvan, et isa väärib vähemalt sedagi. Ta on suurepärane mees, kes on aidanud Meghanil saada kõigeks selleks, kes ta täna on.»

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles