«Kuldvillak» tähistab erisaatega muusikapäeva - vaata, kes sel puhul saatekülalisteks on!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2/ «Kuldvillak»

Täna kell 19.55 panevad maailma populaarseimas mälumängusaates «Kuldvillak» oma teadmised proovile laulja Laura Põldvere ja muusikapedagoogid Aarne Saluveer ning Peep Lassmann.

Eelmisel nädalal uue hooajaga startinud «Kuldvillak» jätkab erisaadetega. Tänane saade on pühendatud 1. oktoobril toimuvale rahvusvahelisele muusikapäevale. Sel puhul võistlevad omavahel pianist ja õppejõud Peep Lassmann, muusik Laura Põlvere ja koorijuht ning pedagoog Aarne Saluveer.

Kogu maailm tähistab 1. oktoobril muusikapäeva. Ka Eestis korraldatakse sel puhul sadu tasuta kontserte üle Eesti. Tänased mängijad on samuti läbi ja lõhki muusikaga seotud.

Kes tänastest mängijates võidu koju viib, selgub juba kell 19.55 Kanal 2 saates «Kuldvillak», kohe pärast «Reporterit». Teleõhtu jätkub kell 20:30 «Roaldi nädalaga» ja kell 21:30 «Nädalalõpp Kanal 2ga» hooaja avasaatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles