Mees, kes on seksinud 6000 naisega, suri seksi ajal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia kuulsaim naistemees Maurizio Zanfanti (63), kes on väidetavalt maganud enam kui 6000 naisega, suri olles vahekorras 23-aastase näitsikuga, vahendab Metro.

Zanfanti sõnul on ta maganud enam kui 6000 naisega, kiideldes, et edukal suvel võis ta magada üle 200 naisega. Tema sõnul on ta rekord olnud 207 naist ühe suve jooksul.

Ta alustas 1970. aastatel Rimini rannas ööklubi promootorina, olles seejuures vaid 17-aastane. Tema ülesandeks oli võimalikult palju naisi ööklubisse saada.

Talvekuudel töötas ta Skandinaavias turismifirmade heaks ning oli seal lõpuks nii tuntud, et ühte Rootsi linnakese seati üles lausa tema vahakuju. 

Zanfanti suri teisipäeval, kui ta seksi ajal südameataki sai. Mehe voodipartneriks oli 23-aastane Ida-Euroopa turist, kes kutsus kohale ka kiirabi, ent kahjuks polnud mehe elu võimalik päästa.

Itaalia väljaannete sõnul suri Zanfanti moel, nagu ta seda alati soovinud oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles