PILDID Kuidas tundub sulle, kas printsess Diana piltilus vennatütar on tema teisik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Printsess Diana vennatütar Kitty Spencer (27) on aadlisoost modell, kes Briti meedias äratas huvi juba mõned aastad tagasi ja seda tänu oma ilusale välimusele ja sarnasusele oma tädiga. Hiljuti väisas näitsik «Täht on sündinud» esilinastust, kus säras õhulises õhtukleidis. 

Leedi Kitty Spencer on printsess Diana noorema venna Charles Spencer'i tütar. Ta sündis küll Londonis, ent kasvas üles Lõuna-Aafrikas, sest ta ema kannatas väidetavalt söömishäirete all ning tal oli probleeme nii alkoholismi kui narkootikumide kuritarvitamisega - pere liigset meedia tähelepanu ei soovinud ja nõnda nad Suurbritannniast lahkusidki.

Esimest korda ilmus ta avalikkuse ette 1997. aastal, mil toimusid printsess Diana matused.  Kitty oli toona 6-aastane. Tänasel päeval on ta edukas modell ning tõusev seltskonnastaar, kellest Briti kõmumeediale kirjutada meeldib.

Londoni esilinastusel veetles leedi Kitty Spencer mustas õhtukleidis, mida kaunistasid hõbedased detailid ning parajalt avar dekoltee. 

Modell on Briti meedias saanud rohke tähelepanu osaliseks ka seetõttu, et teda võrreldakse pidevalt varalahkunud printsess Dianaga. Eriti välimuse osas, sest paljude fännide arvates meenutab noor Kitty tohutult printsess Dianat.

Vaata rohkem pilte meie galeriist, kuidas tundub sulle?

Leedi Kitty Spencer väisas «Täht on sündinud» Londoni esilinastust. 27/09/18.
Leedi Kitty Spencer väisas «Täht on sündinud» Londoni esilinastust. 27/09/18. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: JAMAL A. WILSON/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles