Vaata värsket kraami: Birgit tegi oma öisest seiklusest video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Sarrapi juubel ja uue albumi esitus.
Birgit Sarrapi juubel ja uue albumi esitus. Foto: Madis Sinivee

Lauljatar Birgit, kellel ilmus 24. septembril uus album «V» ning kellel samal päeval täitus ka 30-s eluaasta, ilmus uus muusikavideo värskele singlile «Me täna öösel ei maga». 

«Loo teema läheb hästi kokku nii äsja ilmunud plaadi nimel öötundidel stuudios istumisega, kui ka muidugi soovist kogu töine virrvarr unustada ühe korraliku öise seiklusega. Milline see seiklus täpsemalt välja näeb on muidugi igal inimesel erinev - meil koos bändipoistega tuli see öises Tallinnas kokku selline, nagu videost näha võib», räägib Birgit video kokkuvõtteks.

«Olen väga põnevil, kuidas inimesed minu uue plaadi vastu võtavad. Oleme südamega tööd teinud viimased 5 aastat ja plaadilt leiab lugusid nii Mihkel Mattiseni, Elmar Liitmaa, Timo Vendti, taanlasest produtsendi Ebbe Ravni ja teiste sulest, kuid olen sel korral ka ise aktiivselt loomeprotsessis kaasa löönud ja loodan et tulemus on kõigile nauditav».

Uus album «V» on kuulatav nii Spotify-s kui mujal ja muidugi CD-na müügil nüüdsest kõigis plaadimüügikohtades.

Uut videot «Me täna öösel ei maga» saab vaadata siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles