Rahvas on otsustanud: selgus parim Kanal 2 saade läbi aegade!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda.
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Foto: Kanal 2

1. oktoobril tähistab Kanal 2 juba 25. sünnipäeva. Sel puhul näeb täna õhtul kell 20:00 suurejoonelises edetabelisaates «25 aastat Kanal 2: 50 parimat saadet läbi aegade», milliseid ammuseid ja tänaseid saateid peavad vaatajad oma lemmikuks. Mis saade on vaatajate arvates kõigi aegade parim?

Eesti vanim eratelekanal Kanal 2 on juba 25 aastat pakkunud televaatajatele parimat meelelahutust ja avastamisrõõmu. Veerandsaja aasta jooksul on Kanal 2 toonud eetrisse erakordselt palju saateid, mis on vaatajaid liigutanud, naerma ajanud ja üllatanud. Milline neist on aga vaatajate lemmiksaade läbi aegade?

«Tantsud tähtedega», «Happy Hour», «Kelgukoerad», «Wremja», «Maamees otsib naist», «Meie aasta Siberis» ja «Pilvede all» on vaid mõned menusaated, millega Kanal 2 on aastate jooksul vaatajaid rõõmustanud, üllatanud ja liigutanud. Terve septembri hääletasid tuhanded vaatajad internetis oma lemmikute poolt.

Meeleolukas erisaates reastuvadki televaatajate 50 lemmiksaadet läbi aegade. Tulemused on kohati vägagi üllatavad...

Unustamatuid saateid ja sarju meenutavad Kanal 2 saadete sagedased külalised ja tegijad Kristjan Jõekalda, Tuuli Roosma, Roald Johannson, Krista Lensin, Lauri Pedaja, Anu Saagim, Mart Müürisepp, Robert Rool, Carmen Pritson-Tamme, Mart Sander ja paljud teised.

Televisiooni telgitagustesse kiikav lustakas edetabelisaade «25 aastat Kanal 2: 50 parimat saadet läbi aegade» on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles