Norra käsipallur visati saatest «Tantsud tähtedega» välja, kuna ta kandis mankinit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Løke
Frank Løke Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Norra tuntud käsipalluri Frank Løke tee saates «Skal vi danse» (Tantsud tähtedega) lõppes üsna kiiresti, kuna ta pidi liiga paljastava rõiva tõttu lahkuma.

Boratil oli USAs rannas seljas erkroheline mankini, mis põhimõttelistelt oli maadlustrikoo, millest oli suur osa ära lõigatud.  

Sacha Baron Cohen Boratina
Sacha Baron Cohen Boratina Foto: / Caters News Agency/Scanpix

Norra saate tegijad said vaatajatelt kaebekirju, et Frank Løke oli liiga alasti ning et nad ei taha tantsulaval näha Boratit.

«Langetasime otsuse, et Frank Løke ei saa enam edasi võistelda ja ta peab saatest lahkuma. Põhjuseks on tema möödunud nädalalõpu etteaste ja riietus,» teatas Norra TV2 pressiesindaja Jarle Nakken.

Ta lisas, et nad pidid arvestama ka tema tantsupartneriga ja partnerile ei meeldinud, mida Løke kandis.

«Løke ei vabandanud ega kahetsenud, et pani Borati mankini selga. Seega ei ole tema koht selles saates, kuna ta võib veel millegi sellisega esile astuda,» jätkas esindaja.

Sacha Baron Cohen Boratina
Sacha Baron Cohen Boratina Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Mankini tõttu ei saa Løke jätkata ka saates «Kjendis søker kjæreste» (Kuulsus otsib kallimat).

«Mulle mankini meeldis ning ma ei saa sinna midagi parata, et see ei meeldinud minu tantsupartnerile Tonele, vaatajatele ja saatetegijatele. Olen ka varem öelnud, et vastutan oma tegude eest ja vastutan ka nüüd,» lausus sportlane.

Løke šokeeris norrakaid ka aprillis, kui läbis mankinis Bergeni linnamaratoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles