Ratastooliga invaliid rammis bussi oodanud vanaprouad pikali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ali rünnak
Aaron Ali rünnak Foto: Kuvatõmmis videost

Invaliidist mees kasutas oma motoriseeritud käru taraanina, et keset tänavat kaks vanaprouat pikali rammida.

40-aastane Aaron Ali, kes on endine psühhiaatrihaigla medõde, tagurdas pikali bussi oodanud 88-aastase Doris Collinsi ja 90-aastase Joan Benjafield. Kaks vanaprouat olid Kentis sisseoste tegemas, kui Ali otsustas naised pikali sõita, kirjutas The Sun. Intsident leidis aset selle aasta 14. juunil.

Turvakaamera videost on näha, kuidas Ali naistest kõigepealt mööda sõida, jääb siis seisma ja tagurdab neile otsa. Mõlemad naised kukkusid pikali ja said füüsiliselt viga.

Vaata videot SIIT.

Prokurör James Dean sõnas, et Ali sõitis pikali kõigepealt kõnniteele lähemal olnud Joani, kes asfaldile kukkus, siis sõitis natuke edasi, tagurdas ja sõitis Dorise pikali.

Benjafield sai kukkumise järel mõned marrastused, samas kui Collinsil oli hiljem muljunud roided.

James Dean sõnas, et Ali kasutas oma motoriseeritud käru taraanina, just nagu muinasajal kasutati taraani kindluse uksest läbimurdmiseks.

Aaron Ali sõnas kohtus, et ta ei tundnud end intsidendi ajal hästi ja tal oli terviseprobleemid.

Aaron Ali vanaprouasid pikali sõitmas
Aaron Ali vanaprouasid pikali sõitmas Foto: Kuvatõmmis videost

Ta sõnas: «Mul on diabeet, traumajärgse stressi haigus, ärevus ja depressioon. Ma võtan kümmet erinevat rohtu. Ma võtan iga päev 120 milligrammi morfiini ja kaltsiumit enda luudele. Ma olin kunagi normaalne inimene, kes kõndis ringi nagu kõik teised, aga siis ründas mind üks patsient ja mul on pärast seda igasugused probleemid olnud.»

Peale kahele naisele füüsilise vigastuste tekitamise süüdistatakse Aaron Alit ka 72-aastase Michael Gibsoni ründamises. Intsident leidis aset 2. jaanuaril. Gibson sõnas kohtus, et ta oli koos oma poja ja tütrega sisseoste tegemas, kui nägi Alid elektrilise ratastooliga tema poole tulemas. Gibson püüdis mehel eest ära tulla, et Ali mööda saaks, aga kohe kui ta teelt ära astus sai ta vastu lõugu.

Michael Gibson
Michael Gibson Foto: Kuvatõmmis

Ta ütles: «Lööks tuli altpoolt. Ma kukkusin pikali ja olin seal umbes 10-20 sekundit, enne kui mu lapsed mulle appi tulid.»

Gibson tuli püsti ja nägi Alid minema sõitmas. Mees jooksis talle järgi ja küsis temalt, miks ta teda lõi. Ali keeldus vastamast.

«Kuna ta oli ratastoolis, siis ma jätsin asja sinnapaika,» sõnas Gibson.

Gibson lisas, et ta süütas pärast intsidenti sigareti ja osa tema esihambast tuli välja. «Mul on vaid kolm hammast järel ja ma ei tahtnud veel ühte kaotada. Mu nägu oli paistes ja valutas pikalt. Pärast seda sõin ma tükk aega suppi ja muud vedelat,» rääkis Gibson.

Aaron Ali eitab kõiki kolme füüsilise kahjuga lõppenud juhtumid. Kohus jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles