«Õudne, rõve, tülgastav» - tänane «Malluka sügis» ei ole soovitatav nõrganärvilistele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariann ja Kardo end vaimselt ette kolmanda lapse sünniks.
Mariann ja Kardo end vaimselt ette kolmanda lapse sünniks. Foto: «Malluka sügis» / Kanal 2

Täna kell 21.30 Kanal 2 tõsielusaates «Malluka sügis» valmistavad Mariann ja Kardo end vaimselt ette kolmanda lapse sünniks. Nad teevad seda sünnitusvideoid vaadates.

«Mul lihtsalt tulevad kõik need flashback’id pähe, mis toimuvad sel hetkel. Sünnitus ei ole midagi loomulikku, vaid see on lihtsalt kohutav, õudne, rõve, tülgastav, valus, ebameeldiv, õudne, haige,» kirjeldab Mariann oma tundeid neid videosid vaadates.

Eesti mõjukaim blogija Mallukas on oma arvukate fännidega jaganud absoluutselt kõike, s.h oma viimast sünnitust. Nüüd on ta avanud oma kodu ja südame ka televaatajatele, ka järgmine sünnitus pole enam kaugel.

Mallukas on kaheksandat kuud rase ja varsti ongi minek. Ehkki kolmandat korda sünnitama mineja on juba vana kala, on siiski kasulik hakata end varakult õigele lainele häälestama. Otsustatakse paika panna ka muusika, mis peaks aitama selle kõik üle elada.

Otsekohene ja lõbus tõsielusaade «Malluka sügis» Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast telemängu «Suur lotokolmapäev: Rooside sõda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles