Mis nüüd saab? «Kättemaksukontorist» tuntud maja pandi müüki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»
«Kättemaksukontor» Foto: TV3

Kinnisvara 24 portaalis on müügiks TV3 sarjast «Kättemaksukontor» fännidele tuttavaks saanud maja. Sarja fännide õnneks, et ole tegu sama majaga, kus asub eradetektiivibüroo. 

Tabasalus asuvat maja kasutati sarja 20. hooaja 3. osas, mille nimeks oli «Surmalõks».

Kaheksa toaga 274 ruutmeerisel asuvat maja tutvustatakse nii: «Müüa korralik 2-korruseline maja Tabasalu keskuses! Hea asukoht, Tabasalu alevikus on hästi väljaarenenud taristu, vahetus läheduses asub kool, spordihoone ujulaga, staadion, hiljuti valminud kolme siseväljakuga tennisehall, lasteaed, kauplused ja söögikohad, perearstikeskus, kergliiklusteed, ümbruses eramud, meri lähedal.»

«Maja esimesel korrusel paiknevad esik, avatud köök-elutuba kaminaga, kolm magamistuba, vannituba wc-ga, garderoob, majapidamisruum, katlaruum, saun duši- ja eesruumiga, eraldi asetsev wc, avar terrass, kuhu pääseb elutoast ja sauna eesruumist.

Teisel korrusel suur avatud planeeringuga elutuba köögiga, kaks magamistuba, kontoriruum, vannituba koos wc-ga ning suur kinnine rõdu. Elutoas olemas kamin, vannitoas mullivann.»

Vaata pilte Kinnisvara24 leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles