KUUM GALERII: Eesti muusikamaailmas tähti särab! Reedel üllatas pealinlasi Rahel Ollisaar bändiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel toimus «Deja Vu ARITST» meeldejääv peoõhtu, kus üles astus ingelliku iluga Rahel Ollisaar koos bändiga. Üheskoos tõid nad kuulajateni suurepärased emotsioonid, mõnusa repertuaari ja lõbusa peoõhtu.

Kui tihtipeale on kuulda, et mingil alal on andekaid inimesi puudu, siis muusikutega sellist muret pole. Nimelt võivad muusikasõbrad rõõmust hõisata, sest uusi lauljaid ja põnevaid koosseise võib kuulata kasvõi igal nädalavahetusel. Nii astus Deja Vu's möödunud reedel, 21.09 üles särav lauljatar Rahel Ollisaar bändiga, kes küll «Deja Vu» kuulajate jaoks uue artistina võis tunduda, kuid tegelikult kiirel tõusuteel on. 

Imeline Rahel pakkus koos bändiga kuulajatele tõeliselt kirgliku kontsertõhtu, mida saatsid Deja Vu'le omaselt maitsvad toidud ja kirkad kokteilid. Sellega pandi ka võimas lõppakord selleaastasele suvele, sest viimane soe õhtu meelitas terrassi suvenautlejatest pungile! 

LIVE'i alguses koguneti siiski kibekähku «Deja Vu» lava äärde, sest Rahel Ollisaar bändiga panid elu hetkega kihama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles