Turvakaamera kaadrid: nolgid varastasid Balti jaama turult vähiravifondi «Kingitud elu» annetuskasti (3)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad võtsid kaasa vähiravifondi annetuskasti.
Vargad võtsid kaasa vähiravifondi annetuskasti. Foto: Facebook/ Vähiravifond «Kingitud elu»

Vähiravifond «Kingitud elu» jagab Facebookis postitust, et nende annetuskast koos rahaga on varastatud ning palub abi varaste leidmisel. 

«Otsime pealtnägijaid: eile õhtul veidi pärast kella poolt seitset leidis Balti jaama turul Vahvlihaldjate kohvikus aset kriminaalne intsident, kus vene rahvusest teismelised poisiklutid vehkisid sisse vähiravifondi annetuskasti koos rahaga. Ja pistsid sellega jooksu. Kastis oli üle 100 euro,» kirjutatakse vähiravifondi Facebooki lehel. 

«Poisid ilmselt ei andnud endale aru, et tegemist ei ole niisama kastiga, vaidelu kinkimise kastiga.»

«Mitu päeva valmistasid noored mehed rünnakut ette, uurides erinevaid põgenemisteid. Enne vargust istusid nad kohvikus 40 minutit ja lihvisid viimaseid detaile paika.»

«Viimaks tuli üks leti juurde ja soovis osta ühe makrooni. Kui müüja korra selja keeras, haarati kast ja padavai ukse poole.»

«Politseisse on tehtud intsidendi kohta avaldus ja korrakaitsjad arvavad, et poisid saadakse tõenäoliselt kätte.»

«Kui keegi tunneb piltidel olevad aktivistid ära, on näinud kusagil vedelemas meie annetuskasti või märkas eile õhtul turul käies midagi, mis võiks aidata juhtumit lahendada, palume võtta ühendust politseiga numbril 112 või fondiga info@kingitudelu.ee.»

«Kingitud elu» vähiravifondil on sõnum ka noormeestele: «Kutsume üles raha ja kast tagastama sinna, kus oli tema koht. Võibolla saame siis teid isegi "värvata" vähiravifondi vabatahtlikeks abilisteks.»

Samuti on neil sõnum ka noormeeste vanematele: «Võite teha annetuse summas 100+ eurot vähiravifondi kontole mõne asjakohase märksõnaga.»

«See oli esimene kord kui keegi on fondi tegevusaja jooksul kurjad mõtted pähe saanud ning annetajate raha kallale läinud,» lõppeb postitus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles