Näitlejadebüüti tegev Grete Paia: üheotsapilet Austraaliasse on juba ostetud

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Kanal 2 ekraanil alustavas uues sarjas «Teine võimalus» teeb näitlejadebüüdi lauljatar Grete Paia, kes on võimaluse eest tänulik, kuid  tunnistab, et on kaalunud üheotsapileti ostu Austraaliasse.

Grete tunnistab Elu24-le antud videointervjuus, et võttis pakkumise kohe vastu: «Mulle meeldib pea ees vette hüpata ja end proovile panna!». Enda suhtes on lauljatar siiski kriitiline. «Näitlemisest rääkides, siis arenguruumi on kõvasti ja see on hea,» tunnistab Grete, kes mängib sarjas naiivset beibe Sigridlyt. «Sigridly on liiga ülbe ja ma siiani kompan piire, kes ta siis ikkagi on,» tunnistab Grete. Tema sõnul on naine päriselus Sigridly vastand. Naljatades tunnistab lauljatar, et üheotsapilet Austraaliasse on tal juba ostetud, kui ekraanile jõudev kriitikat ei peaks kannatama. 

«Ma ei ole ise suur teleri vaataja, kuid uut sarja soovitan vaadata, sest see on üle võlli ja piisavalt kreisi,» annab Grete soovituse. Uus eluterve huumoriga sari «Teine võimalus» alustab Kanal 2s täna õhtul kell 21.30!

Sari räägib Tuleviku külast, mis ähvardatakse kruusakarjääriks teha. Värvikad külaelanikud Kalju (Egon Nuter), Tarmo (Indrek Ojari), Sigridly (Grete Paia) ja teised alles jäänud elanikud otsustavad selle eest viimse veretilgani võidelda. Kuidas saada vastu korrumpeerunud poliitikutele ja vastikutele ärimeestele? Aga ainult tervet oma elu muutes! «ENSV» loojate uues eluterve huumoriga sarjas näitlevad Indrek Ojari, Elina Reinold, Egon Nuter, Indrek Taalmaa, Grete Paia, Ain Mäeots, Markus Dvinjaninov, Liina Tennosaar, Tõnu Kilgas jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles