Üheksandat kuud rase Hilary Duff pidi taluma, kuidas võõras mees teda terve päeva autoga jälitas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilary Duff. 2018.
Hilary Duff. 2018. Foto: Daniela Kirsch/NameFace / Scanpix

Laulja ja näitleja Hilary Duff pidi korduvalt ütlema võõrale mehele, et see lõpetaks talle järgi sõitmise. Mees jälitas teda terve päev ja püüdis temast pilte teha.

Hilary Duff postitas Instagrami üles video, kus ta palub autos istuval mehel enda jälitamine lõpetada, kuna see tekitas temas ebamugavust.

Mees vastas, et ta ei ole temast ühtegi pilti teinud ja sõitis siis kiiresti minema.

Hilary kirjus video juurde: «See tüüp käis hommikul minu poja jalgpallitrennis, siis sõitis mulle mu õe juurde järgi, parkides peaaegu tema sõiduteele, proovides terve aeg pilte teha. Jälitas mind, kui ma oma asju tegin. Ma palusin tal viisakalt mind rahule jätta, kuid ta jätkas minu kui jahisaagi jälitamist veel mitu tundi. See ei ole normaalne. Ma olen üheksa kuud rase.»

Hilary Duff.
Hilary Duff. Foto: Amy Sussman/AP

«Kui inimesed ütlevad, et nii juhtub, kui sa kuulus oled, siis mul läheb süda pahaks. Selline suhtumine on iga päev, iga kuu ja see ei ole okei. Kui mitte kuulsus sellist asja peaks taluma, siis oleksid ametivõimud juba ammu sekkunud,» lisas Hilary Duff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles