Tom Feltonil pole pärast «Harry Potteri» lõppu suurele ekraanile väga asja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Tom Felton
Näitleja Tom Felton Foto: tomfelton.com

Tom Felton, kes mängis «Harry Potteri» filmides Draco Malfoyd, pole pärast filmiseeria lõppu suurel ekraanil väga särada saanud. Tagasihoidlikud rollid on täna 31. sünnipäeva tähistava Feltoni unustustehõlma lükanud.

Paljudel näitlejatel on karjääri jooksul üks, võib-olla kaks rolli, mille poolest nad on kõige tuntumad. Sylvester Stallone on tuntud kui Rambo ja Rocky, Arnold Schwarzenegger kui Terminaator, Chuck Norris kui Walker, Texase korravalvur ja Kate Winslet kui «Titanicu» Rose. Neid näitlejaid ja rolle on veel ja veel. 

Kaader filmist «Titanic». Pildil Kate Winslet (Rose)
Kaader filmist «Titanic». Pildil Kate Winslet (Rose) Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Kuid meelelahutustööstusest käib aastas läbi kümneid ja isegi sadu inimesi, kes küll saavad mõneks ajaks tööd, kui kelle karjäär sellega ka lõpped ja kellest vaatajad kunagi midagi ei kuulegi. Tom Feltonil on paremini läinud, kui juba pisikese poisina sai endale rolli «Harry Potteri» filmis. 

Kuid see on siiamaani jäänud ka ainsaks rolliks, kus teda teatakse. Pärast Potteri viimast filmi, mis tuli välja aastal 2011, on Felton kaasa teinud 14 filmis, milles ta ei ole peaosaline olnud üheski. Kõige populaarsem nendest filmidest «Rise of the Planet of the Apes», mis esilinastus Potteri filmiga samal aastal.

Kaader filmist «Rise of the Planet of the Apes»
Kaader filmist «Rise of the Planet of the Apes» Foto: SCANPIX

Feltonil ei ole õnne olnud ka väikesel ekraanil, kui telesarjadest on tal ette näidata aastatest 2016-2017 Julian Albert  ehk Alchemy roll sarjast «The Flash». Kuid see on suuresti olnud ka kõik. Pärast Potteri lõppu on Felton mänginud vaid viies sarjas, millest ühe oli ka lavastaja.

Mida Tom Felton edasi teeb või mis on tema karjääris järgmised väljakutsed, seda näitab aeg.

Teised sünnipäevalised

Peale Tom Feltoni tähistavad täna sünnipäeva ka Briti näitleja Billie Piper (36), Itaalia ooperilaulja Andrea Bocelli (60) ja Brasiilia jalgpallur Thiago Silva (34).

Thiago Silva
Thiago Silva Foto: Denis Tyrin / Denis Tyrin/TASS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles