Abielus pettunud naine: ainuke põhjus, miks ma abiellusin, oli selleks, et mehe pere vihale ajada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lyndsey Harrison
Lyndsey Harrison Foto: Facebook

Pruut müüb oma pulmakleidi kümme korda odavamalt, kuna see on nüüd tema jaoks sama palju väärt kui eksabikaasa.

32-aastane Lyndsey Harrison on Facebookis müüki pannud oma 1200 naela maksnud pulmakleidi vaid 150 naela eest, kuna tahab kleiti nüüd sama palju kui oma endise abikaasaga suhelda, kirjutas Metro.

Naine, kes läks mehest lahku 2016. aastal, ütles, et tal oli kaasa osa kahtlusi juba enne pulmi, kuid otsustas ikkagi abielluda, et mitte sõpradele ja perele pettumust valmistada. Abielu aga kaua ei kestnud ja naisele jäi kleit, mida ta ei soovinud alles jätta. Nüüd loodab ta kleidi 150 naela eest maha müüa, et tähistada lahutust, mis peaks järgneva paari kuu jooksul ametlikuks saama.

Ta kirjutas Facebooki: «Müün oma pulmakleidi, kuna see langes samasse kategooriasse nagu mu abikaasa - ma ei soovi seda. Kleit ostetud aastal 2014 1200 naela eest. Kleit on suurem kui alguses, kuna ma läksin seda kandes ise suuremaks.»

Kleidile ei ole esimestel päevadel pakkumisi tehtud, küll aga on postitusel tohutult kommentaare, kuna neile meeldis Lyndsey kirumine.

Lyndsey Harrisoni kleit
Lyndsey Harrisoni kleit Foto: www.facebook.com

«Meie suhtes ei olnud midagi põnevat. Me kohtusime 2009. aastal McDonaldsi parklas. Meile mõlemale meeldisid tuunitud autod ja meil oli suur grupp autohuvilistest sõpru, kes teineteist teadsid. Meie kohtumine toimuski ühe autohuviliste kokkusaamise ajal. See oli väga kaua aega tagasi,» meenutas Lyndsey. «Meil oli väga vaenulik suhe. Isegi kui me võõrustasime pidu esimese ühise kodu jaoks, lõppes see meie tüliga,» lisas naine. 

«Ma ei oodanud kunagi, et ta mu kätt palub. Kui ta seda tegi, siis ma arvasin, et ta teeb nalja ja ütlesin esimese hooga ei. Aga siis ma sain aru, et ta on siiras. Siis ma mõtlesin, et miks ka mitte. Ainuke põhjus, miks ma nõus olin, oli selleks, et tema pere vihale ajada, kuna ma ei meeldinud neile kunagi. Ühtäkki pakkus mu isa, et ta maksab pulmade eest ja kõik hakkasid endale kleite ostma ja pulmadeks vaba päeva küsima,» rääkis Lyndsey.

«Ma tõesti tundsin, et ma peangi abielluma just kõikide teiste pärast. Pulmaplaneerijad ütlesid mulle, et ma olen kõige rahulikum pruut, keda nad kunagi näinud on, aga see oli vaid sellepärast, et ma ei olnud abiellumisest väga huvitatud. Ma ostsin esimese kleidi, mille ma selga proovisin,» kirjeldas pettunud pruut. 

«Altari ette kõndimine oli õudne. Pulmapäev ei olnud kindlasti nii muinasjutuline, nagu kõik räägivad. See oli tavaline,» sõnas Lyndsey Harrison.

Lyndsey lisas, et pärast pulmareisi muutus abikaasa pahuraks vanaks meheks. Ja kui nende tülid üha regulaarsemaks muutusid palus naine lõpuks lahutust.

Lyndsey Harrisoni kleit
Lyndsey Harrisoni kleit Foto: Facebook

Naisel on ka plaan B, kui tal ei peaks õnnestuma kleiti maha müüa. Ta kavatseb selle muuta Halloweeni kostüümiks. 

«Kui mul õnnestub kleit maha müüa, siis ma soovitan paaril mitte abielluda. Mitte kellelgi ei õnnestu mind enam altari ette viia. Aga kui nad on õnnelikud ja nad tahavad seda teha, siis ma soovin neile rohkem õnne kui mul endal oli,» sõnas naine lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles