Produtsentidest abikaasad Karl ja Birgit Kermes koos töötamisest: kodurahu on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karl ja Birgit Kermes on produtsentidest abikaasad, kelle initsiatiivil värske huumorisari «Alo» peagi vaatajate ette jõuab. Naljadest pakatava seriaali telgitagused pole aga alati sugugi nii lõbusad. 

Karl ja Birgit Kermes, värske huumorisarja «Alo» produtsendid, kes tehtud töö üle silmnähtavalt uhked on. Birgit ei oska saate menu ennustada kuid Karl on enesekindel, et vastuvõtt saab publiku poolt olema väga hea, sest materjal ning näitlejad on suurepärased.

Seriaal sündis teatud mõttes Birgiti initsiatiivil, kes Tõnis Niinemetsa reklaamide tarbeks loodud karakteris potentsiaali nägi ning pidevate naerust rõkkavate telefonikõnede peale lausus need saatuslikud sõnad: «Aga tehke siis seriaal!»

Nõnda läkski veerema seriaaliratas, mille tulemust saab vaataja näha juba oktoobri alguses, Kanal 2 ekraanil. 

Lähedase inimesega, eriti abikaasaga koostöö tegemine ei ole alati just kõige lihtsamate killast. Kas üldse ja kuidas Karl ja Birgit Kerneri kaadritagune koostöö sujus, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles